Simfony Mobile patrunde pe piața din Italia printr un parteneriat oficial cu REweb

Simfony Mobile, fondat în anul 2013, este singura companie cu capital 100% românesc care oferă toate elementele necesare pentru un proiect IoT sau M2M de succes: conectivitate globală la prețuri accesibile, platformă de management în cloud și un cadru deschis pentru aplicații custom. Această abordare inovativă sfidează tiparele conform cărora implementarea unor proiecte IoT / M2M complexe necesită bugete inaccesibile sau cunoștințe de programare.
O altă caracteristică importantă a ofertei Simfony este integrarea facilă a soluțiilor existente, astfel încât orice afacere poate beneficia de soluții moderne de control și monitorizare a resurselor fixe și mobile. „Suntem plăcut surprinși de interesul care ni se acordă de către tot mai multe companii și organizații din Vestul Europei. Acest parteneriat confirmă calitatea și originalitatea soluțiilor pe care Simfony Mobile le oferă afacerilor din diverse industrii pentru conectarea, monitorizarea și controlul dispozitivelor. Gama de produse și soluții de la Simfony Mobile este diversă și eficientă în contextul actual pentru numeroase industrii și domenii de activitate, precum retail & fmcg, agricultură, apicultură, stații de alimentare pentru mașini electrice, plată fără numerar, mediul înconjurător ș.a.m.d.” a declarat Laurențiu Stan, Director Dezvoltare Simfony Mobile.
Simfony Mobile aduce creșteri semnificative în cifra de afaceri încă din primele luni de la implementare, un aspect important pe care REweb l-a luat în considerare atunci când a inclus Simfony Mobile în lista furnizorilor săi, alături de nume grele din industria mondială de IT.
Soluțiile de conectivitate și platforma de management Simfony Mobile pot fi testate gratuit până la sfârșitul lunii martie 2017. Cei interesați de soluțiile IoT și M2M beneficiază de suport tehnic și workshop gratuit din partea consilierilor Simfony Mobile.

Ștefan Florea, stefan.florea@simfonymobile.com / +40 314 361 999