Silueta perfecta se construieste din bucatarie

27 iunie 2017

Puiul se vrea rumen, nu de soare ci de dragul mozarellei topite si al ardeiului gras
Fie ca gatesti celor dragi, fie ca pregatesti festinul doar pentru tine, ai grija sa nu-ti lipseasca: 3 catei de usturoi pisati, niste sare, piper, o lingura de herbes du provence si una de boia de ardei dulce. Apoi, ingredientele de baza: 2 bucati de piept de pui, un plic Vegeta Gust de Gaina, 2 ardei kapia, vreo 2 rosii si 4 felii de mozzarella proaspata.
Mare filozofie nu este: tai ardeii si rosiile cuburi, le amesteci bine cu usturoiul, sarea, piperul, ierburile aromatice si boiaua. Lasi aromele sa se intrepatrunda pentru cateva minute, cat sa ai timp sa te ocupi de pui. Pieptului de pui ii sade bine condimentat din belsug cu Vegeta Gust de Gaina. Presara savurosul condiment peste carne si apoi las-o sa se odihneasca intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Aseaza feliile de mozzarella peste pieptul de pui condimentat cu Vegeta Gust de Gaina si, la final, adauga amestecul de ardei si rosii. Apoi, nu-ti ramane altceva de facut decat sa bagi totul la cuptor pentru aproximativ 30 minute.
Ai vazut? Reteta propusa de Chef Liviu Balint nu-ti ocupa mai mult de jumatate ora, insa te rasfata cu un mix de arome perfecte. Unde mai pui ca e atat de savuroasa incat nu ai nevoie de garnitura. Daca tii musai s-o acompaniezi, iti recomandam o salata verde generoasa, scaldata in putin ulei de masline si doua-trei picaturi de lamaie. Si, cum vara zilele-s lungi si uneori mult prea toride, nu uita sa consumi cat mai multa apa.
Vezi, daca te tii de treaba si alegi alternativele sanatoase, gatite chiar de tine, s-ar putea sa beneficiezi numai de priviri admirative cat e vara de lunga!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram