Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta aliatul imbatabil in lupta impotriva prafului

21 noiembrie 2016

Bucuresti, 21 noiembrie 2016. Intr-o toamna atipica, in care vremea instabila ne joaca feste in fiecare zi, clipele frumoase pe care dorim sa le petrecem in compania celor dragi se pot transforma in momente neplacute atunci cand intervin alergiile. Din fericire, acum avem un aliat puternic impotriva prafului si alergenilor - Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta!
Fiind aspiratorul care combina performanta extrema cu puterea constanta de aspirare si un nivel de silentiozitate inegalabil, cu Silence Force MultiCyclonic te vei bucura de suprafete curate intr-un timp redus, dar si de un consum redus de energie.
Filtrare extrema pentru aer mai curat
Atunci cand te confrunti cu alergiile cauzate de particulele de praf, Silence Force MultiCyclonic inlatura instant problema acestora prin cele 3 filtre de care dispune: filtrul spuma, microfiltrul si filtrul Hepa. Datorita acestora, aerul evacuat este filtrat intr-un procent de 99,98%! De aceea, Rowenta Silence Force are cea mai buna clasa de re-emisie a prafului - clasa A - conform standardelor energetice impuse.
Ergonomic dar si usor de depozitat
Cu un design bine gandit, Silence Force MultiCyclonic se diferentiaza de alte aspiratoare din clasa lui si prin aspectul sau ergonomic. Cu solutia patentata Rowenta Ergo Confort, puterea de aspirare poate fi reglata din partea superioara a manerului, in timp ce peria Easy Brush integrata pe maner, aspira suprafetele delicate sau greu accesibile. Manevrare optima si depozitare facila?! Caracteristici bifate cu Silence Force MultiCyclonic!
Dorind sa iti vina in ajutor, Rowenta a creat sistemul de management al prafului Clean Express Ergo, pentru absorbtia rapida, dar in acelasi timp deosebit de eficienta a acestuia. Silence Force MultiCyclonic iti ofera cu acest sistem o solutie convenabila si igienica de management al prafului, prin posibilitatea de a detasa si goli cu usurinta recipientul de praf, fara a intra in contact cu acesta.
Performante tehnologice de neegalat
Silence Force MultiCyclonic inregistreaza performanta ridicata de aspirare (clasa A pe suprafete dure), fiind echipat cu un motor silentios cu putere de 750W, si un consum de energie redus cu pana la 50%, in comparatie cu modelele echivalente traditionale de 2000W. . In plus, capul de aspirare, tubul telescopic si manerul acustic, au fost proiectate pentru un plus de silentiozitate. In timp ce nivelul mediu al sonorului televizorului este de 70Db, Silence Force MultiCyclonic propaga un coeficient de poluare fonica de doar 68Db.

Anduranta deosebita a aspiratorului sustinuta de garantia extinsa de la Rowenta
Fiabilitatea aparatelor Rowenta este periodic verificata prin testele de anduranta, reprezentand echivalentul a nu mai putin de 10 ani de utilizare intensiva! Opteaza acum pentru garantia extinsa de la Rowenta pentru a te bucura mai mult timp de produsul tau preferat. Daca achizitionezi pana la 31 decembrie 2016 orice aspirator Rowenta Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic sau X-Trem Power, vei primi, pe langa cei doi ani de garantie a produsului, o perioada extinsa de service pentru inca 3 ani! Pentru a beneficia de aceasta facilitate, inregistreaza produsul achizitionat pe pagina oficiala a campaniei! Totul devine simplu cu Rowenta!
* Garantia extinsa de 3 ani se aplica numai pe teritoriul Romaniei, exclusiv pentru modelele RO64xxEA, RO63xxEA, RO68xxEA, RO54xxEA, RO83xxEA/OA, RO69xxEA, RO67xxEA, RO62xxEA, RH8xxxWO/WH, cu respectarea conditiei folosirii accesoriilor originale dedicate Rowenta. Garantia extinsa se va acorda pe baza facturii de achizttie si a certificatului de garantie international. Mai multe detalii si regulamentul campaniei sunt disponibile pe pagina oficiala a campaniei.

Despre Rowenta
Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflati in cautarea produselor de inalta performanta, usor de folosit si cu design functional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea tesaturilor, create din respect pentru consumator si mediul inconjurator.
Pentru mai multe informatii accesati site-ul oficial.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram