Siemens si Pi2 PR trimit bloggerii in prima intrecere “Amazing Race” din Romania

10 mai 2011

Siemens si Pi2 PR trimit bloggerii in prima intrecere “Amazing Race” din Romania
Bobby Voicu, Alex Radescu si Nebuloasa sunt bloggerii care intra in competitie
Bucuresti, 09.05.2011: Siemens Romania lanseaza in aceasta luna prima campanie romaneasca de tip “Amazing Race”. In cadrul acestui proiect, trei echipe de bloggeri pornesc intr-o intrecere prin Romania pentru descoperirea solutiilor de dezvoltare urbana sustenabila.
“Aceasta competitie este primul proiect de tip “Amazing Race” din Romania si posibil primul din lume care se realizeaza exclusiv prin instrumente ce tin de social media. Traseul Siemens Amazing Race poate fi parcurs doar cu suportul oferit de fanii din mediul online care vor oferi bloggerilor solutiile necesare rezolvarii probelor din cadrul intrecerii”, a declarat Dan Santimbreanu, Head of Corporate Communications Siemens Romania.
Siemens Amazing Race va implica bloggeri din 3 domenii diferite: Bobby Voicu, consultant in social media, Alex Radescu, blogger pe tehnologie si Nebuloasa (Oltea Zambori), blogger generalist. Cei trei isi vor alege un coechipier si impreuna cu acesta vor parcurge Romania, cu masina sau cu avionul timp de 5 zile.
“Siemens Amazing Race este un proiect unic in Romania prin mixul de online-offline pe care il implica. Bloggerii vor fi in toata aceasta perioada pe teren, experimentand offline solutiile de dezvoltare durabila existente in tara, iar fanii lor ii vor sustine online prin oferirea de solutii la testele prin care acestia trebuie sa treaca. Folosind instrumente de tip social media ne asteptam la o audienta foarte mare a acestui proiect”, a declarat Mirela Pitu, General Manager Pi2 PR.
Prin aceasta campanie Siemens isi propune nu doar sa informeze publicul cu privire la existenta solutiilor de dezvoltare durabila, ci sa-l implice efectiv in procesul de constientizare a necesitatii adoptarii tehnologiilor compatibile cu mediul inconjurator in dezvoltarea oraselor din Romania.
Traseul campaniei va fi realizat in perioada 23-27 mai si va cuprinde 8 orase din Romania. In cadrul fiecarui oras (check point), echipele vor trebuie sa descopere solutia Siemens pentru a putea acumula punctajul necesar castigarii concursului.
Mai multe detalii despre concurs la www.siemens.ro/race sau pe blogurile echipelor din concurs: www.bobbyvoicu.ro, www.alexradescu.ro, nebuloasa.info.

Despre Siemens:
Siemens este cea mai mare companie din Romania care detine solutii inovatoare complete in urmatoarele trei sectoare: Industrie, Sanatate si Energie. Cu o activitate de peste 100 de ani in Romania, Siemens are sediul central in Bucuresti, si o prezenta regionala in Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si are peste 2.100 de angajati. Pentru mai multe informatii despre Siemens in Romania vizitati: www.siemens.ro.
Despre Pi2 PR:
Pi2 [p i : t u] PR este o companie independenta de consultanta in comunicare infiintata in 2008 de Mirela Pitu. Agentia ofera servicii de comunicare corporate si de brand, public affairs, media relations, online communication, B2B&B2C communication, event management precum si managementul situatiilor de criza.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram