Și în aceasta primavara se poarta reciclarea

2 aprilie 2014

Campania se adresează clienților METRO Băneasa, organizatorii oferind astfel posibilitatea publicului să se debaraseze, corect și într-un mod prietenos cu mediul, de deșeurile de echipamente electrice și electronice - DEEE, de deșeurile de echipamente de iluminat (excepție făcând becurile cu incandescență), precum și de deșeurile de baterii și acumulatori portabili.

Prin campania denumită „Fii eroul nostru! Reciclează! Ecotic și Recolamp te premiază!”, organizatorii doresc să reamintească populației că gestul colectării selective trebuie să devină o obișnuință pentru fiecare dintre noi, deșeurile depozitate la întâmplare sau necorespunzator, reprezintă un adevarat pericol pentru sănătatea umană, precum și pentru mediul înconjurător. Conform legislației în vigoare, colectarea separată și predarea responsabilă a deșeurilor reprezintă acțiuni pe care inclusiv populația trebuie să le respecte.

Persoanele interesate pot aduce tipurile de deșeuri cuprinse în proiect doar la standul proiectului „Fii eroul nostru! Reciclează! Ecotic și Recolamp te premiază!”, disponibil în incinta magazinului METRO Băneasa. În schimbul deșeurilor predate, participanții vor primi taloane pentru tombola care va avea loc în data de 17 aprilie, la orele 12.00, în cadrul aceluiași magazin.

Prin tragerea la sorți organizată în cadrul tombolei vor fi desemnați câte trei câștigători ai premiilor puse în joc pentru fiecare tip de deșeu predat în campanie. Astfel, vor fi trei câștigători desemnați prin tragere la sorți, dintre persoanele care au predat deșeuri de echipamente electrice și electronice, trei câștigători pentru baterii și acumulatori uzați și trei câștigători pentru becuri și neoane arse.

Premiile pentru predarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) constau în trei televizoare LED Samsung, iar pentru deșeurile de baterii și acumulatori (DBA), cât și pentru deșeurile de becuri și neoane, sunt puse în joc câte trei tablete Acer Iconia 7".

Taloanele de tombolă vor fi acordate după cum urmează:
• Pentru 1 DEEE predat la standul proiectului în perioada 02 – 15 aprilie 2014, se va acorda 1 talon de participare la tombola pentru DEEE;
• Pentru 5 baterii și acumulatori portabili uzați, se va acorda 1 talon de participare la tombola pentru DBA;
• Pentru 5 echipamente de iluminat arse (becuri, neoane, lămpi, etc), cu excepția becurilor cu incandescență, se va acorda 1 talon de participare la tombola aferentă.

Șansele de câștig ale participanților la campanie sunt date de numărul de deșeuri predate.
• 1 x DEEE = un bilet pentru tombola DEEE - o șansă
• 2 x DEEE = două bilete pentru tombola DEEE - două șanse
• 5 baterii portabile = un bilet pentru tombola DBA - o șansă
• 10 de baterii portabile = două bilete pentru tombola DBA - două șanse
• 5 echipamente de iluminat arse, cu excepția becurilor cu incandescență = un bilet pentru tombola Surse de iluminat - o șansă
• 10 echipamente de iluminat arse, cu exceptia becurilor cu incandescență = două bilete pentru tombola Surse de iluminat - două șanse, etc.
• 5 echipamente de iluminat arse, cu excepția becurilor cu incandescență, 5 baterii portabile, 1 DEEE - un bilet pentru tombola Surse de iluminat, un bilet pentru tombola DBA, un bilet pentru tombola DEEE
• între 1-4 becuri/ între 1-4 baterii = 0 (zero) bilete pentru tombolele aferente

Cu cât mai multe deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), baterii și acumulatori portabili uzați (DBA) și echipamente de iluminat arse, cu excepția becurilor cu incandescență, aduse la standul dedicat concursului, din magazinul METRO Băneasa, cu atât mai multe șanse de câștig!
Numai împreună putem să ne oferim nouă, precum și generațiilor viitoare, UN MEDIU CURAT!

http://www.ecotic.ro/consumatori/proiecte/proiect_Metro_Baneasa_aprilie

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram