Shop Einstal ofera solutii complete pentru sisteme electrice, sanitare si nu numai

instalatii casa shop-einstal.ro

Indiferent de gradul de calitate al unor sisteme electrice si sanitare, se impun schimbari cauzate de dorinta modernizarii sau de nevoia de a mari capacitatea sistemelor sau mai rau intervine uzura. Un magazin specializat pe aceasta nisa, cum este Shop Einstal, poate fi sursa completa pentru cei care au nevoie de dotari in acest sens, de schimbari partiale sau totale ale sistemelor de acest gen.

Echipament sanitar

Din clasa de accesorii, dar de mare importanta, sunt produsele de tip rigole si sifoane. Acestea se aleg in functie de specificul baii, de tipul de dus mai ales. Sifoanele pentru lavoar sunt de asemenea disponibile. Pot dispune de sistem de preaplin, exista si variantele pentru cazi si desi sunt de calitate, din motive de igiena se recomanda schimbarea acestora din cand in cand.

Astfel de achizitii depind de tipul de baie si deja existentele echipamente sanitare.

Pompe si hidrofoare

Pentru zonele unde nu exista racord la retea de apa, alimentarea cu apa menajera este o responsabilitate lasata in seama unui sistem de tip hidrofor sau pompa. Acestea din urma sunt sunt folosite pentru drenaj, pompare de apa reziduala sau irigare, dar si pentru a asigura alimentarea cu apa a locuintei. Diferenta intre pompa si hidrofor este legata de modul de extragere a apei, prin aspirare de la maximum de 8 metri la hidrofor si adancimi cu mult mai mari pentru cazul pompelor.

Din nou, alegerea vizeaza necesarul de apa pentru cei care folosesc sistemul, precum si tinand cont de tipul de sursa de apa- adancimea fantanei spre exemplu. Pentru cei interesati de astfel de echipamente Shop Einstal dispune de o gama larga de produse, de la diverse branduri, precum si piese de schimb sau accesorii – racorduri, cabluri, kituri pentru pompe submersibile in sistem hidrofor, rezervoare, vase-butelie, pompe pentru ape murdare, cu tot cu tocator etc.

Sisteme de filtrare

Daca vorbim despre alimentarea cu apa, atunci nu putem omite nici partea de filtrare a acesteia. Chiar daca o locuinta dispune de centrala termica si este racordata la sistemul de apa, asta nu inseamna ca este asigurata calitatea apei. Sunt necesare sisteme de filtrare dintre care chiar cele care se aplica pe teava de retur.

Filtrul magnetic anticalcar este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de care publicul este interesat. Acesta poate retine reziduuri si purifica apa de calcar, evitand asadar ca in instalatie sa circule apa ce lasa depuneri si afecteaza componentele. Astfel de filtre si nu numai sunt parte din catalogul de oferte de la Shop Einstal.

Sisteme de incalzire

Pentru ca pe timp de vara cand nu este necesara incalzirea spatiilor este si timpul oportun pentru a investi in sisteme ce vor deservi confortului termic urmatoarea iarna, la Shop Einstal se vor gasi optiuni pentru fiecare. Poate fi vorba de clasica idee de montare a centralelor. Au randament si sunt practice si pentru apartamente. Insa nu este de ratat nici sistemul de incalzire prin pardoseala, ce acopera integral suprafata unei incaperi, incalzeste de jos in sus si mentine caldura distribuita in orice colt. Pentru montarea acestuia vor fi necesare achizitii de componente, distribuitoare si grupuri de amestec, ce se gasesc la aceeasi sursa, magazinul online shop-einstal.ro.