Sfaturi pentru viitorii miri

8 mai 2019
Autor:
Content SEO

Se stie ca din momentul in care v-ati decis sa faceti pasul cel mare prin care o sa va uniti destinele, urmeaza stresul organizarii nuntii. Cu totii ne dorim o nunta asa cum am visat dar la care si invitatii sa se simta foarte bine.

Chiar daca organizarea unei nunti poate fi destul de solicitanta nu este atat de greu pe cat pare daca va organizati din timp si impartiti sarcinile pe etape ca sa le puteti rezolva din timp.

Iata o lista de care care ar trebuie sa incepeti sa va ocupati cu cel putin 1 an inaintea evenimentului.

Locatia

Alegerea unei locatii incepe cu o triere foarte simpla, bugetul, iar daca bugetul nu este o problema atunci ar trebui sa incepi cautarile cu cel putin 1 an de zile inaintea nuntii pentru ca locatia este primul lucru pe care mirii il rezerva. Daca ai mai multe locatii preferate fa o lista cu avantajele si dezavantajele la fiecare, in felul acesta iti va fi mai usor sa alegi.

Lista cu invitati

Tot cu 12 luni inaintea evenimentului incepe in a trece pe lista invitatii. Incepe de la familie si fiecare persoana apropiata care stii ca ar accepta invitatia. Nu exagera cu lista, tine de cont de faptul ca fiecare persoana adaugata inseamna un meniu in plus la masa si alte cheltuieli.

Meniul

Daca ti-a fost greu sa alegi locatia, alegerea unui meniu potrivit va fi cel putin la fel de grea. Nu va fi usor sa alegi din ofertele variate pe care le veti primi, alegeti meniul care sa se potriveasca cu gusturile invitatilor. Stabileste cate mese se vor servi, in ce ordine si ora. Nuntile pot fi destul de imprevizibile, insa este bine totusi sa se porneasca de la un program bine pus la punct.

Cazarea

Daca ai invitati care vin care vin din alte parti ale tarii sau chiar din alte tari ia in calcul ca ei trebuie sa se odihneasca. Intereseaza-te de cazare si cere oferte din timp, eventual rezerva una, doua camere in plus pentru situatiile imprevizibile.

Transportul

Pentru invitatii care vin del a departare ia in calcul sa inchiriezi un mijloc de transport in functie de numarul lor.

Rezervati biserica

Biserica la fel ca si locatia poate avea un program foarte rezervari. Asigura-te ca faci acelasi lucru, imediat ce stii data nuntii rezerva biserica pentru a fii sigur ca ai bifat pe lista ta si acest pas.

Discutati cu furnizorii

Incepeti discutiile cu mai multi furnizori, cameraman, fotografi, formatie nunti sau trupa de coveruri.

Nu uitati de costumul mirelui, rochia de mireasa si verighete, aspecte de care trebuie sa va ocupati cu cel putin 6 luni inaintea nuntii.

Cam acestia sunt cei mai importanti pasi de care trebuie sa tineti cont cand incepeti organizarea nuntii, insa nu uitati de voi pentru ca trebuie sa va placa voua si voi trebuie sa fiti in centru atentiei. Daca cineva o sa va spuna ca nu va veni la nunta pentru ca nu-i place locatia sau formatia aleasa poate ca nici nu ar avea ce sa caute la nunta voastra, toti vin in primul rand pentru voi.

Va dorim casa de piatra!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram