Sfaturi pentru trainicia lenjeriei de pat – cum o intretin corect hotelierii?

lenjerii de pat hotel

Patul este un mic sanctuar al odihnei, cel care trebuie sa favorizeze un somn corespunzator. Indiferent ca este cel din dormitorul propriu sau al unei camere de hotel, se impune utilizarea unei lenjerii potrivite, confectionate dintr-un material calitativ. Numai in acest fel va contribui la asigurarea unui somn profund, definit de confort.

Daca in spatiul intim, personal, fiecare se intereseaza sa isi asigure un confort optim si asta nu implica un efort peste puteri, cand vine vorba despre achizitionarea de lenjerii de pat hotel lucrurile devin mai serioase. Hotelierii stiu deja ca in acest sens trebuie sa se raporteze la calitate, rezistenta, durabilitate, culoare, costuri si mai ales migala pe care o presupune intretinerea.

De asigurarea unor stocuri de lenjerii mereu la indemana pentru cei care sunt responsabili de administrarea spatiilor HoReCa se ocupa cu succes Brodank Comarnic – producator si distribuitor cu experienta indelungata in domeniul textilelor. De altlfel, tot aceasta echipa de specialisti iese in intampinarea celor interesati cu o serie de sfaturi utile ce vizeaza intretinerea corecta si potrivita a lenjeriei.

Sfaturi pentru intretinerea lenjeriei de pat pentru hotel

Fie ca sunt din bumbac, satin, percal sau alte astfel de materiale calitative, hotelierii trebuie sa fie in tema legat de pasii cel mai potrivit a fi urmati in intretinerea lenjeriilor. Cu siguranta ca dorinta este de a pastra textura moale si placuta a acestora pentru un timp cat mai indelungat. Este un detaliu ce atrage publicul spre astfel de spatii de cazare.

Programele de spalat trebuie urmate intocmai cu indicatiile producatorului. Acestea se gasesc pe eticheta lenjeriei si trebuie respectate ca atare. Este foarte important ca masina de spalat sa nu fie aglomerata si nici sa nu se amestece lenjeria de pat cu alte textile. Se foloseste o cantitate limitata de detergent pentru ca excesul nu face decat sa slabeasca tesatura dupa spalari repetate, iar asta va favoriza deteriorarea prematura a lenjeriei.

Uscarea trebuie sa se realizeze de asemenea responsabil. Pentru a evita formarea cutelor, este ideal ca lenjeria sa fie scuturata temeinic inainte de a fi intinsa. Este valabil in cazul spatiilor care realizeaza uscarea natural, nu automat la masina.

Depozitarea de asemenea se impune a fi efectuata cu atentie sporita. Este un alt factor care poate scurta sau prelungi durata de utilizare a lenjeriilor. Ideal este a evita recipientele din plastic pentru depozitare intrucat acest material favorizeaza aparitia de pete galbene. Este foarte important sa se asigure lenjeriei naturale mediul prielnic pentru a respira asa cum trebuie. Si modul in care este impaturita aceasta ii influenteaza anii de viata.

Pentru a putea utiliza lenjerii de pat hotel pentru cat mai mult timp si a le intrebuinta suficient de mult incat investitia sa fie recuperata si nu numai, se recomanda utilizarea de seturi diferite si nu aceeasi lenjerie in mod consecutiv.

Aceastea sunt numai cateva dintre aspectele pe care fiecare trebuie sa le bifeze pentru a asigura o intretinere optima a lenjeriei hoteliere. La fel este valabil si in pastrarea unei estetici aspectuoase a celorlalte textile din unitate – perdele hotel, cuvertura, prosoape pentru baie si asa mai departe. Cei care considera ca este necesara inlocuirea textilelor deja in dotarea unitatii pe care o administreaza gasesc pe lenjerii-hotel.ro solutii variate si preturi accesibile.