Sfaturi pentru tinute

7 ianuarie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Pentru femei situatia este mai relaxanta in ceea ce priveste tinutele pentru iesitul in oras. Sunt obisnuite sa fie curtate, adulate, admirate iar orice curba a corpului sau trasatura a fetei poate fi complimentata si pusa in valoare de haine alese potrivit sau de farduri. Plinute sau slabute, femeile sunt prezente apetisante carora nu ai cum sa le gasesti defecte prea usor.
Nu putem spune acelasi lucru despre barbati. Ei au o misiune mult mai dificila si prima impresie se bazeaza pe hainele purtate. Si cum barbatii nu pot sa apeleze la foarte multe trucuri precum femeile, ei se bazeaza pe haine ca principalul alibi.

Cu toate acestea, este necesar ca stilul lor sa se potriveasca cu locul in care intalnirea va avea loc.

Tinuta depinde foarte mult de locul in care urmeaza sa mergi. E o intalnire sobra, cu cina, teatru sau opera? Sau e o intalnire lejera, un picnic sau o plimbare in parc. Sau poate o plimbare cu bicicleta?
Pentru un date intr-o locatie sobra

Daca te-ai hotarat sa mergeti la teatru, opera sau la un alt eveniment care necesita o tinuta mai speciala, nu este necesar sa apelati la tinute somptuoase. O camasa alba sau una de o culoare mai deschisa, un sacou si o pereche de pantaloni inchisi la culoare sunt o alegere excelenta.
Pentru intalnirile de zi, afara

Este si mai usor sa te imbraci pentru o intalnire “casual”. Niste pantofi si un tricou simplu. Blugii de culoare deschisa sunt indicati la concerte sau la discoteca. Nu-ti baga in pantaloni tricoul polo, insa orice altceva are nasturi, baga in pantaloni.
Pentru intalnirile pe o vreme friguroasa, o geaca pentru barbati bine croita iti va oferi un aer masculin iar distractia va fi pe masura, la o bataie cu bulgari alaturi de cea pe care incerci sa o cuceresti.
Totul sta in capacitatea ta de a asorta si asocia hainele cu vremea, cu situatia si cu starea de spirit din momentul respectiv.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram