fbpx

Sfaturi pentru prevenirea accidentelor in sezonul cald

Tractari auto

Se vorbeste foarte mult de riscurile accidentelor auto din timpul iernii si foarte putin despre potentialele pericole din timpul verii. Din experienta de vara din ultimii ani, echipa Alo Tractari si-a propus sa ofere cateva sfaturi pentru prevenirea accidentelor din sezonul cald.

Daca in timpul iernii, conditiile rutiere sunt grele, cu furtuni de zapada si polei, vara pot aparea furtuni bruste si violente, mai multe animale pe carosabil, dar si un numar mai mare de masini care circula, fie turisti, fie localnici. Pentru a preveni producerea unui accident sau a problemelor cu masina, este imperativ ca soferii sa urmeze cativa pasi esentiali!

Incercati sa modificati orele in care veti sofa! Daca plecati cu cateva ore mai devreme, puteti evita orele de varf, ceea ce va ajuta sa scapati de situatiile tensionate bara la bara. De asemenea, noaptea sau dimineata devreme, traficul este mai fluid iar riscul de producere a unui accident este mult mai mic.

Daca plecati intr-o calatorie mai lunga, la munte sau la mare, acordati atentie animalelor care pot aparea de nicaieri pe sosea. Fiind mereu cu ochii in patru, veti fi pregatit sa reactionati corespunzator atunci cand apar brusc in fata masinii.

Caldura verii este mai daunatoare vehiculelor si pasagerilor decat frigul iernii, deci asigurati-va ca sistemul de racire functioneaza la un nivel optim. In caz contrar, autovehiculul se poate supraincalzi, ceea ce nu este deloc placut pentru cei prezenti in masina.

Intr-o calatorie orice se poate intampla, motiv pentru care este o idee buna sa cercetati atent toate posibilitatile in ceea ce priveste companiile care ofera asistenta rutiera si tractari auto non-stop in zona in care urmeaza sa plecati. In Bucuresti, lider in oferirea acestor servicii este compania Alo Tractari care are toate echipamentele potrivite pentru a recupera vehiculele cat mai repede posibil, dar si asistenta rutiera 24/7.

De ce AloTractari? Tractari auto Bucuresti si Romania

Daca urmeaza sa calatoriti in Bucuresti sa imprejurimi, accesati https://alotractari.ro/ si notati in agenda numarul de telefon la care puteti apela in caz de probleme cu masina. Alo Tractari desfasoara activitati de tractari auto in Bucuresti si imprejurimi, asa ca sunteti asigurat din acest punct de vedere!