Sfaturi de top pentru inchirieri auto

Ti-ai luat biletele de avion si cazare insa nu ai ajuns inca la etapa  pentru masini de inchiriat. In aceste zile, companiile de inchirieri masini, sunt la fel ca si companiile aeriene, daca faci rezervarea pe ultima suta de metri, vei avea surpriza neplacuta de a plati tarife mai mari. Acest lucru este valabil mai ales in perioadele de varf, cum ar fi vacantele.

Fie ca sunteti proprietarul unui aeroport, sau a unei case, site-ul NewsPad va prezinta o lista de sfaturi concepute pentru a va face experienta pentru inchirieri auto, posibila pentru contul dvs bancar.

  1. Navigati pe web

Asa cum este in cazul  multor achizitii, veti gasi de obicei cele mai bune preturi pe Internet. Cumpararea online va va permite sa vedeti luxul unei masini de inchiriat, fara inconvenientul de a fi un agent care sa va zapaceasca cu diferite strategii. De asemenea, multe companii ofera reduceri speciale pentru persoanele care inchiriaza online. Tarifele variaza, evident, de la o companie la alta, in functie de dispnibilitatea autoturismului, locatie si alti factori.

Dar tarifele nu sunt sigurele optiuni care trebuie luate in considerare. Luati in considerare programul companiei, unele companii ar putea inchide mai devreme la sfarsitul saptamanii . In functie de programul dvs acest lucru poate fi o problema cruciala.

  1. Promotii sfarsit de saptamana si week-end

Tarifele sunt de obicei mai mici la sfarsit de saptamana si in week-end. La o companie puteti inchiria o masina pentru o zi din week-end la un pret mai mare decat daca inchiriati autoturismul pentru tot week-endul. Daca ai o anumita flexibilitate cu aranjamentele de inchiriere, opteaza pentru inchirieri pentru week-end. Buzunarul dvs. va fi vesnic recunoscator.

  1. Ganditi-va de doua ori la asigurare

Cand inchiriati o masina , este posibil sa vi se ofere un prejudiciu de derogare coliziune si de pierdere derogare. Prima va acopera in cazul unei coliziuni, in timp ce a doua se refera la orice pierdere a companiei de inchirieri auto. Ambele tipuri de acoperire sunt o idee buna, insa in cazul in care se suprapun sunt incluse deja in polita de asigurare proprie.

Cele mai multe polite de asigurare ofera acoperire daca raniti pe cineva intr-un accident, unele acopera, de asemenea, daunele provocate masinii de inchiriat. Verificati asigurarea dvs sau sunati agentul de asigurari pentru a verifica acoperirea, inainte de a semna contractul. Daca platiti masina inchiriata cu un card de credit, furnizorul cardului va plati despagubirile asociate cu un accident.