Sfaturi de curatare si igienizare eficienta a uniformelor medicale

Uniforme Cherokee

In perioada in care se foloseau mai mult halate medicale albe, inalbitorul era cel mai adesea folosit pentru a le pastra curate. Inalbitorul lichid ucidea eficient microbii si bacteriile si mentinea albul stralucitor al uniformelor. In schimb, ultilizarea inalbitorului pe scruburile colorate, nu doar ca va distruge culorile, dar va si slabi tesatura. Echipa DoctorIQ.ro a pregatit un material informativ despre cum sa pastrati un aspect placut al scruburilor medicale cat mai mult timp.

Daca aveti uniforme de mai multe culori, atunci cand le spalati, separati-le pentru a impiedica transferul de culoare de la un halat la altul. Puteti folosi inalbitor pentru halatele albe, insa nu-l utilizati niciodata pentru celelalte culor. Exista pe piata o multime de produse care au efectul inalbitorului, insa nu afecteaza culoarea, folositi-le cu incredere.

Inainte de a le pune la spalat, ati putea sa le inmuiati cu apa rece si sa adaugati o lingura de otet alb. Otetul fixeaza culoarea in tesatura si este un dezinfectant natural. Este foarte important ca intotdeauna sa inmuiati uniformele in apa rece si sa evitati apa calda, mai ales in cazul scruburilor de culoare inchisa. Utilizarea unui detergent lichid bland si usor antibacterian este foarte importanta. De asemenea, nu se utilizeaza balsamul in cazul acestor haine. Acesta poate slabi tesatura, rezultat deloc potrivit pentru destinatia uniformelor.

Lumina puternica a soarelui, dar si gerul, sunt cei mai mari dusmani ai bacteriilor. Daca este vara, profitati de soare si uscati uniformele in bataia directa a razelor lui, iar iarna incercati sa le lasati afara pentru a ingheta. Daca aveti uscator de haine, bine ar fi sa nu-l folositi in cazul scruburilor, intrucat le poate distruge calitatea tesaturii si s-ar putea sa se micsoreze. Uniformele de calitate nu se vor microsa deloc, indiferent de modul de spalare si uscare!

Uniforme Cherokee si halate medicale doar pe DoctorIQ.ro!

Daca doriti sa aplicati toate aceste sfaturi, o puteti face si cu scruburile vechi, dar si cu cele noi achizitionate de la magazinul online https://doctoriq.ro/. Aici puteti gasi uniforme Cherokee de foarte buna calitate, saboti, bonete, halate si alte accesorii si consumabile. In doar maxim 3 zile de la plasarea comenzii va veti putea bucura de produsele comandate!