fbpx

Sfatul Masatto: love yourself, indulge yourself!

 

 

In lumea in care punem pe primul loc mereu lucruri, task-uri, oameni care depind de noi, este foarte usor sa uitam de propria persoana. Iar cand sa avem grija de noi, deja simtim stari de oboseala, dureri in diverse zone ale corpului. De aceea, sfatul Masatto este sa va lasati pe maini bune in fotoliul de masaj: Indulge yourself, love yourself!

 

Fotoliile de masaj by Masatto sunt create special pentru a rasfata pe oricine. O data ce va asezati intr-un fotoliu de masaj va simtiti imbratisati calduros, primiti intr-un loc confortabil. Magia incepe cu fiecare program ales si setat. De indata ce acesta incepe, fiecare muschi este masat profund si cu precizie.

 

Daca vorbim despre rasfatul masajelor nu avem cum sa omitem despre topul din colectiile de fotolii marca Masatto. Vorbim deci despre Divina, o editie limitata. Ce este special acest fotoliu se refera la cele doua mecanisme de masare pentru spate, masajul 4D, precum si cele 12 programe automate. Este singurul atat de complex dotat din punct de vedere tehnic.

 

Divina este un fotoliu, dar complex cat doua

 

Pentru cei care inca nu au descoperit acest divin fotoliu de masaj, numit atat de sugestiv, trebuie spus ca este un singur fotoliu, dar face cat doua. Maseaza pe lungime tot corpul, incepand cu baza capului si pana la coapse, iar pentru zona picioarelor are extensie aparte. Intre zona lombara si fese se suprapun miscarile celor doua mecanisme si este de imaginat cat de bine si de complex maseaza.

 

Divina nu tine cont numai de curbura coloanei si de formele corpului – scaneaza, adapteaza miscarile pentru silueta fiecarui ocupant in parte. Este in egala masura si elegant, creat astfel incat designul sau sa se potriveasca in orice locuinta. Pentru ca, Divina este rasfatul de acasa, un soi de maseur profesionist, disponibil pentru home use.

 

Aparte de Divina, cei interesati de tratamente de rasfat, cei care isi doresc sa aiba parte acasa, in orice zi, in orice moment din viata lor de masaje complexe si eficiente, vor descoperi gama Masatto cu uimire. Imbratisati ideea de a fi rasfatati acasa cu masaje bine gandite si fara a va mai limita de timp si de sedinte la spa investite in starea de bine.

 

Despre cum sa testati oricare din fotoliile Masatto si despre cum sa achizitionati pe cel dorit descoperiti in pagina oficiala.

 

 

Contact:

 

Bucuresti

 

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

 

+40 735 518 967

 

[email protected]