Sfantul Irineu camin pentru batrani in Bucuresti cu preturi accesibile

Un nou camin de ingrijire pentru batrani a fost infiintat in acest an, in Bucuresti. Misiunea caminului Sfantul Irineu este de a oferi servicii de calitate tuturor persoanelor ce isi doresc o viata linistita, intr-un cadru placut. Seniorii sunt consultati si tratati individual inca de la prima vizita. Preturile pornesc de la 1500 ron pe luna cu toate taxele incluse.

Caminul de seniori ofera servicii de calitate si dezvoltare personala continua. Fiind amplasat in comuna Ilfov, caminul este o oaza de liniste si recreere, avand un program de vizitare nelimitat. Totodata, echipa caminului este formata din personal medical specializat in ingrijire si cazare persoane varstnice. Printre serviciile oferite se numara atat ingrijirea si cazarea cat si asistenta medicala 24 de ore din 24, administrarea tratamentului, kinetoterapie si recuperarea generala, cardiologie, neurologie, consiliere psihologica si psihoterapie, ingrijire speciala pentru Alzheimer si Parkinson, evaluare clinica periodica, activitati socio-cultarale si terapie ocupationala si un meniul alimentar personalizat. Fiecare pachet de servicii este adaptat nevoilor individuale, tarifele fiind diferentiate conform preferintelor solicitate si a starii de sanatate a seniorului.

Aflat in apropierea Bucurestiului, caminul beneficiaza de avantajele aerului curat si al spatiilor verzi, iar spre deosebire de celelalte centre de ingrijire pentru batrani, Sfantul Irineu dispune de un program de vizitare non-stop. In acest camin, seniorii vor resimti o stare de confort si liniste intr-un spatiu placut. Seniorii isi pot petrece timpul prin jocuri de societate, plimbari precum si alte activitati recreative, pastrandu-le astfel active atat mintea cat si trupul pentru o stare generala sanatoasa.