Idei de cadouri amuzante

30 iunie 2019
Autor:
Login Promotion

Sexualitatea este un pilon important in relatiile de cuplu; Si in ciuda faptului ca viata de astazi este foarte solicitanta si pare ca "timpul zboara", exista multe modalitati prin care puteti mentine "flacara" pasiunii. Daca va ganditi sa oferiti o jucarie sexuala persoanei iubite, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare. In acest post va oferim cateva idei de cadouri amuzante pe care le gasiti in orice sexshop online sau fizic.

Creativitatea de a realiza o intalnire atat exploziva cat si romantica, este cel mai important lucru in viata de cuplu. Cu toate acestea, exista unele elemente care va vor face viata intima sa nu cada in rutina. Va oferim cateva jucarii sexuale care pot fi cele mai bune cadouri amuzante - sex shop.

Idei de cadouri amuzante si jucarii sexuale - Sexshop

Cand oferiti o jucarie sexuala cuiva, ii dati mai mult decat un element material. O jucarie sexuala are un potential nelimitat pentru experiente de neuitat, confort, iubire de sine, sanatate si distractie. Vezi mai multe categorii pe PlacereShop.ro

1. Jucarii inteligente

Anticipati fiecare intalnire, exista jucarii sexuale pe care le puteti gestiona, personaliza si pune in actiune printr-o conexiune web. Exista vibratoare care pot fi folosite la distanta, definesc tipul de vibratii, reduc modalitatile noi de miscare si pornesc jocul inainte de intalnire.

2. Vibratoare

Exista tot felul de vibratoare care ofera diferite intensitati si modalitati. Pe langa dimensiuni. Puteti alege intre marcile sofisticate de vibratoare recunoscute ca RABBIT si alte jucarii sexuale mai discrete si mai accesibile.

3. Masaje si stimulente

Stimularea este una dintre principalele practici in viata intima, fie ea impartasita sau nu. Deci, poate fi o optiune buna pentru un "preludiu" sau daca veti fi departe de casa. Uleiuri aromate, lubrifianti, lenjerie comestibila, bandaje pentru ochi, catuse, etc.

4. Vibratoare pentru imbracaminte intima

Adaugati o atingere "picanta" la imbracamintea intima a partenerului dvs. si activati vibratiile de la un controler in forma de inel.

5. Bile chinezesti

Poate una dintre cele mai vechi jucarii sexuale. Se spune ca unul dintre imparatii chinezi se astepta ca toate femeile sale sa fie "pregatite" pentru un act sexual. Bilele chinezesti intaresc muschii vaginali, promoveaza lubrifierea si sunt un joc "foarte discret" pe care il puteti duce la un alt nivel.

Unde gasiti cele mai bune cadouri amuzante

Odata ce ati decis ca unul dintre aceste produse este cel mai bun cadou, va trebui sa gasiti jucarii sexuale de cea mai buna calitate in locuri specializate. Puteti merge la un sexshop fizic sau puteti cauta pe internet. Fiecare dintre aceste alternative are propriile avantaje si dezavantaje, pe care vi le vom spune in continuare.

Avantajele si dezavantajele de alege cadouri amuzante dintr-un sex shop fizic

Primul avantaj al alegerii unui sex shop fizic este clar. Va ofera posibilitatea de a vedea si de a avea in mana produsele pe care le veti achizitiona. In afara de a avea sfatul lucratorilor din magazin. Experienta este intotdeauna interesanta, dar trebuie sa va asigurati ca nu va genera nici un fel de indoiala.

Iar principalul dezavantaj al acestei idei este expunerea si faptul ca exista oameni care sunt stanjeniti intr-o astfel de situatie. De asemenea, retineti ca un magazin va avea limitari in ceea ce priveste cantitatea si varietatea de produse, astfel incat, inainte de a vizita un sexshop ar trebui sa stiti marimea si specializarea acestora.

Avantajele si dezavantajele cumpararii de cadouri amuzante dintr-un sex shop online

Pe de alta parte, exista posibilitatea de a cumpara jucarii erotice online prin portaluri web specializate cum ar fi un sexshop. Principalul avantaj al acestui sistem este anonimatul si posibilitatea gasirii unui catalog mult mai larg de optiuni.

Dezavantajul ar fi tocmai acela, fiabilitatea site-ului, calitatea produselor sale si dificultatea de a obtine sfaturi personalizate. Totusi, toate aceste dezavantaje dispar atunci cand alegeti un loc de incredere si profesional, cum ar fi un sexshop. In plus fata de un catalog imens de produse, veti gasi descrieri detaliate si puteti discuta live cu un consilier personal. Si, bineinteles, cu toate garantiile de calitate si siguranta ale produselor atunci cand vine vorba de primirea rapida a comenzii si de mentinerea anonimatului.

Gasiti cele mai bune jucarii sexuale pentru a le oferi celor dragi. Va asiguram ca va fi un dar pe care nu il veti regreta.

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram