Setul de analize imunitate trebuie efectuat periodic la Synlab

2 februarie 2023
Autor:
Suits Advertising

Vezi detalii despre setul de analize imunitate

In timpul sezonului rece, este important sa aveti un sistem imunitar sanatos pentru a evita raceala. Exista multe solutii disponibile pentru a va ajuta sa va intariti corpul si metabolismul, inclusiv teste la centrele de analize imunitate Synlab. Medicii specialisti considera ca a avea grija de sanatatea cuiva este cel mai bun lucru pe care o persoana il poate face pentru ea insasi si pentru cei dragi. Efectuand teste de imunitate, puteti vedea modul in care corpul dumneavoastra raspunde la diferite tipuri de bacterii si virusi.
analize imunitate
Synlab ofera teste cuprinzatoare de imunitate, care va pot ajuta sa aflati mai multe despre propriul sistem imunitar. Aceste teste va pot ajuta sa identificati orice probleme potentiale si sa obtineti tratament daca este necesar.

Ce trebuie sa stii mai intai?

Corpul uman este compus din doua parti: partea cu care ne nastem si partea adaptativa. Prima parte, care include ochii, pielea, sistemul respirator, mucoasa gastrointestinala si genito-urinara, este conceputa pentru a proteja corpul uman. A doua parte, care incepe sa se dezvolte de la o varsta frageda si isi produce propriile proteine, este responsabila pentru sanatatea noastra. Este important ca copiii sa-si faca frecvent testele de imunitate pentru a-si verifica starea de sanatate si pentru a vedea daca exista probleme potentiale de care ar trebui sa-si faca griji.

Splina, celulele T, sistemul limfatic, maduva osoasa, celulele stem si multe altele ajuta la mentinerea functiei corespunzatoare a metabolismului, contribuind cu propriile talente individuale. In plus, anticorpii sunt esentiali in lupta impotriva microbilor, toxinelor si substantelor daunatoare. Impreuna, aceste componente alcatuiesc sistemul metabolic si capacitatea acestuia de a functiona corect.

Luati in considerare sfatul medicului inainte de a lua orice decizie.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la imunitatea dumneavoastra, este important sa discutati cu medicul dumneavoastra. El va poate ajuta sa determinati daca trebuie sa faceti un set de analize de imunitate si va poate explica rezultatele dupa ce acestea sunt disponibile.

Unde facem astfel de analize?

Acest set de teste de imunitate este disponibil la toate laboratoarele Synlab din tara. Daca intri in synlab.ro, poti vedea care set de analize se potriveste cel mai bine nevoilor organismului tau.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram