Set extensibil Antalya - confort și eleganță

23 februarie 2024
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de mobilier care să aducă confort și eleganță în casa dumneavoastră, setul extensibil Antalya de la Casa Eduard este alegerea perfectă.

Acest set versatil și elegant va transforma complet spațiul dvs. de locuit, oferind o combinație perfectă între funcționalitate și apel estetic. În acest articol, vom explora caracteristicile, designul și avantajele setului extensibil Antalya.

Design și dimensiuni

Setul extensibil Antalya se remarcă printr-un design modern și elegant, care va îmbunătăți atmosfera oricărui spațiu. Cu dimensiunile exterioare de 220x100 cm, acesta oferă spațiu suficient pentru a vă așeza confortabil atât dumneavoastră, cât și oaspeții dvs.

Opțiunea de extensie vă permite să personalizați dimensiunea în funcție de nevoile dvs., cu o dimensiune de 0 x 0 cm. În plus, setul include două fotolii confortabile Berjer, adăugând atât stil, cât și funcționalitate spațiului dvs. de locuit.

Materiale de inaltă calitate

Când vine vorba de durabilitate și confort, setul extensibil Antalya de la CasaEduard.ro nu dezamăgește. Canapeaua este echipată cu o saltea relaxantă ce prezintă arcuri de oțel bitronconice, asigurând un suport optim și rezistență pe termen lung.

Setul include, de asemenea, o cutie de depozitare acoperită cu melamină, într-o nuanță de fag, permițându-vă să vă păstrați camera de zi ordonată și organizată.

Livrare și garanție

Casa Eduard înțelege importanța unei livrări prompte. Pentru produsele aflate în stoc, setul extensibil Antalya poate fi livrat în termen de 10 zile. Pentru comenzi personalizate, timpul de livrare variază între 45 și 60 de zile.

Fabrica de canapele | CasaEduard.ro

Set extensibil Antalya

Opinii și recenzii ale clienților

Feedback-ul clienților este esențial în procesul de luare a deciziilor cu privire la achiziționarea unui produs. Fabrica de canapele – Casa Eduard apreciază clienții săi și îi încurajează să-și exprime părerile.

Preț accesibil

La Casa Eduard, calitatea și stilul vin la un preț accesibil. Setul extensibil Antalya este disponibil la doar 6990 Lei. Magazinul oferă, de asemenea, un plan de rate convenabil, permițându-vă să vă împărțiți plățile pe o perioadă de 24 de rate lunare de 381,91 lei fiecare.

Setul extensibil Antalya este alegerea perfectă pentru cei care caută un spațiu de locuit confortabil și elegant. Cu designul său elegant, materialele de înaltă calitate și prețul accesibil, acest set va adăuga o notă de sofisticare locuinței dumneavoastră.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram