fbpx

Serviciul rent a car – o solutie economica oferita de Trax Auto

rent a car

Serviciul de inchiriere auto a cunoscut o dezvoltare considerabila in ultimul timp. Aceasta nisa a luat amploare pentru faptul ca este o solutie rapida, cu implicatii financiare reduse raportate la cheltuielile aferente detinerii unei masini permanent, iar mai mult decat atat, masinile inchiriate isi dovedesc utilitatea prin gradul ridicat de mobilitate pe care il ofera la orice ora.

Firmele ce se axeaza pe domeniul rent a car, de tipul Trax Auto Rent a car Otopeni nu ofera doar masini spre inchiriere. In cadrul acestei firme sunt disponibile servicii precum asistenta rutiera, transportul de la aeroportul Otopeni si operatiuni de leasing.

Conceperea acestui serviciu de a fi disponibil pe aeroport a venit in urma asocierii calatoriilor cu dorinta de mobilitate si transport in timp util, fiind un rezultat al observarii atente a cerintelor si nevoilor posibililor clienti.

Avantajele serviciului rent a car de la Trax Auto

Fie ca este vorba despre un concediu, in care clientul nu este dotat cu masina personala sau este vorba despre o calatorie de afacere ce implica rezolvarea situatiilor in termene limitate, serviciul de inchiriere masini din Bucuresti – Trax Auto sta la dispozitia doritorilor cu modele de masini ce incadreaza tipuri diferite de venituri.

Mai mult decat atat, plusul revine din serviciul rent a car Otopeni ce permite disponibilizare a unei masini in conditii optime, sigure si  pregatite la orice ora pentru drum. Totusi un astfel de serviciu nu s-a dezvoltat peste noapte, ci in urma multitudinii de avantaje oferite.

  • Timp economisit

Realizarea deplasarilor fara a depinde de mijloacele de transport in comun salveaza o parte din timpul alocat calatoriilor. Fara indoiala acest aspect este valorificat in ultimul timp, cand timpul pare a fi o resursa tot mai importanta. Mai mult decat atat, serviciul rent a car este o solutie ce nu depinde de un orar stabilit, fiind o modalitate optima de a profita de fiecare moment.

  • Economie financiara

Economia banilor este un avantaj ce la prima vedere pare nerealist, dar pe termen lung, cei mai multi indeamna spre o astfel de alegere. In primul rand masina personala nesesita o serie de cheltuieli suplimentare care nu de fiecare data se valorifica in productivitate. Spre exemplu, daca mersul cu masina este vizat doar din cand in cand se recomanda inchirierea unei masini in detrimentul detinerii unui autoturism.

Un alt punct de vedere face referire la faptul ca intr-o calatorie, in special cu avionul nu este vizat de cele mai multe ori costurile pentru locul de parcare. Astfel, cu serviciul rent a car Otopeni de la Trax Auto, masinile se pot inchiria chiar de la terminal.

  • Masini dotate si echipate complet

Pentru un plus de confort, masinile de care dispune o firma rent a car ce se respecta sunt verificate constant si echipate tocmai pentru a oferi o experienta demna de feedback-uri pozitive.

  • Diversitate

Un alt avantaj atunci candse opteaza un astfel de serviciu este acela ca se pot alege masinile preferate pentru condus, chiar daca achizitionarea lor definitiva ajunge la un pret care trece de bugetul propus. Astfel, soferii pasionati isi pot delecta hobby-ul cu diverse branduri si modele din categoria de lux.

In portofoliul firmei Trax Auto se regasesc modele la preturi accesibile ce se incadreaza de la categoria mini pana la variantele de lux. Costurile sunt direct proportionale cu modelul masinii si cu durata inchirierii. Cu cat masina este inchiriata pentru mai multe zile cu atat scade si plata pe zi a fiecarui autovehicul. Beneficiile pe care le aduce serviciul rent a car Trax Auto disponibil in Bucuresti si Otopeni sunt detaliate pe pagina site- ului www.traxrentacar.ro/rent-a-car-otopeni.