Serviciile funerare ne vin in ajutor in momentul unui deces

26 septembrie 2018
Autor:
Yoseo Design

Compania noastra de servicii funerare va ofera cu intelegere, respect si profesionalism servicii funerare complete pentru ca dumneavoastra sa treceti mai usor peste aceasta perioada plina de durere si sa va lipsiti de acea parte legata de problemele practice si de birocratie care din pacate apar in orgnizarea unui eveniment nefericit. Ne angajam sa preluam toate aceste sarcini, efectiv intreaga operatiune de organizare a procesului de inhumare sau incinerare.

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este pentru fiecare dintre noi unul dintre cele mai nefericite lucruri existente. Acest eveniment este iminent, cu totii suntem constienti de asta, insa multora dintre noi ne este dificila acceptarea trecerii in lumea celor drepti, a persoanei iubite. Deoarece este un moment atat de trist, multi dintre noi nu stiu cum sa faca fata, pe moment, durerii cauzate de evenimentul nefericit si simultan sa ii asigure un ultim drum asa cum se cade. De aceea este important sa alegem o firma de servicii funerare care sa ne ofere tot ce avem nevoie pentru planificarea acestui eveniment.

Va punem la dispozitie o gama completa de servicii funerare in toate sectoarele Bucurestiului, cu program 24/7. De asemenea, la solicitare, este posibila si deplasarea unuia dintre consultantii nostrii la domiciliul dumneavoastra pentru a va oferi sfaturi in legatura cu procedeele ce trebuiesc urmate in cazul unui deces. Echipa noastra este formata esentialmente din profesionisti cu o experienta vasta in domeniu, tocmai de aceea va promitem ca vom organzia o inmormantare onorabila care sa va indeplineasca toate cerintele. Ne aflam la dispozitia dumneavoastra cu o gama variata de produse, servicii funerare, servicii de repatriere decedati, servicii de transport si pachete promotionale.

O parte din serviciile pe care le ofera firma noastra de servicii funerare sunt: constatarea decesului- primul pas in momentul unui deces, acest serviciu va este asigurat de catre medicul de familie sau de catre o unitate sanitara autorizata, la 24 de ore de la producerea decesului, in urma examinarii corpului decedatului de catre medic, se elibereaza documentul numit “Certificat Medical Constator al Decesului”, pentru a completa acest act este necesara prezentarea cartii de identitate a decedatului; imbalsamarea- un serviciu medical necesar, recomandat prin lege pentru protejarea incetinirea procesul de putrefactie, dupa procedura de imbalsamare, medicul elibereaza un document numit “Certificat de Imbalsamare” necesar pentru depunerea defunctului la capela (pentru transportul in alta localitate sau tara, firma noastra de servicii funerare se poate ocupa de eliberarea actelor necesare).

De asemenea, firma noastra de servicii funerare va poate ajuta si in Eliberarea Certificatului de Deces si a Adeverintei de Inhumare, eliberate de catre Starea Civila cea mai apropiata. Acetele necesare pentru declararea decesului sunt: Certificat Medical Constatator al Decesului, Actul de Identitate al persoanei decedate, Certificatul de Nastere al persoane decedate, Actul de Identitate al persoanei care declara decesul, Certificatul de Nastere al persoanei care declara decesul.

In ceea ce priveste locul inmormantarii, in cazul in care aveti un deces in familie si nu detineti un asemenea loc, compania noastra va poate ajuta in obtinerea unui loc de veci, atat in Bucuresti cat si in provincie. In anumite cimitire locurile de veci se pot obtine gratuit.

Compania noastra de servicii funerare va pune la dispozitie pachete promotionale. Pentru a va asigura ca un pachet prestabilit va este potrivit, va prezentam Pachetul funerar, care include strict produsele necesare (fiind incluse urmatoarele: lenjerie matlasata, perna, orar mare, orar mic, panza de fata, voal, capitonaj capac sicriu). Totodata, incluse in aceasta oferta, va asiguram si serviciile unui doctor care are in atributii constatarea decesul, si eliberarea certificatul de imbalsamare, echipa noastra va prelua decedatul de la domiciliu, se va ocupa de toaletarea si imbalsamarea, ne vom asigura si de transportul decedatului de la domiciliu, la capela si la cimitir. Firma noastra se va ocupa si de cele necesare efecturarii parastasului, astfel veti beneficia de prosoape mari pentru preot si dascal, lumanari, prosoape mici, batiste, banuti, lumanari, pachete alimentare, farfurii cu coliva, doliu de usa, lumanare toiag, prescure, carbine, tamaie si diverse alte produse care va vor fi indispensabile.

 

Romania are mai mult de 3 milioane de cetateni plecati la munca in afara tarii, sau stabiliti definitiv acolo. Tara noastra este pe locul doi intr-un top mondial al migraţiei. Cifrele vin de la Organizaţia Naţiunilor Unite, ai carei specialisti sustin ca in procente, diaspora reprezintă 17% din populatia totala a Romaniei. Multi romani considera au sanse mai bune pentru un trai decent in strainatate.

 

Avand in vedere acest lucru, sunt mai dese cazurile in care intamplarea face ca persoana iubita sa treaca in nefiinta intr-o tara alta tara, iar acest eveniment pune multe familii in incurcatura. Daca va gasiti intr-o situatie ca aceasta, este necesar sa va pastrati calm, sa va informati pentru a stii in ce consta procesul de repatriere si sa cautati o firma de servicii funerare Bucuresti care sa se ocupe de desfasurarea corecta a acestui proces. Firma noastra de servicii funerare se ocupa de repatrierea decedatilor de pe tot globul. Colaboram cu mai multe firme specializate in domeniul pompelor funebre, astfel, ne putem asigura ca procesul se desfasoara respectand si cele mai inalte standarde de igiena.

Procesul de repatriere poate fi unul complicat daca firma de servicii funerare nu are autorizatii de transport international al trupurilor celor trecuti in nefiinta, acest lucru fiind cu putiinta doar cu ajutorul unor companii experimentate si care sunt capabile sa intreprinda aceasta sarcina fara sa existe vreun impediment in timpul procesului de repatriere.

Intelegem cat de dureros este acest eveniment in viata unui om, de aceea compania noastra, va va fi alaturi, aratand empatie si sustinere in aceste momente delicate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram