Servicii rent a car profesionala Timisoara Oradea

De multe ori suntem in situatia de a alege o masina de inchiriat pentru a ne putea deplasa in vacanta sau in interes de serviciu. Astfel este important sa alegem firma de rent a car potrivita dar si masina ideala. La Expert Auto Rental din Timisoara gasesti o flota completa de masini fiabile pentru ca tu sa te poti bucura de calatorii reusite de fiecare data cand apelezi la noi. Iata cateva motive sa ne alegi ca si colaboratori pentru calatoriile tale.

1. Flota noastra de masini

In parcum nostru auto avem o gama variata de masini precum – Opel, Dacia, Ford, Fiesta, Ranault, Fiat samd. Astfel va puteti alege masina potrivita pentru calatoria dvs fara sa fie nevoie sa stati prea mult pe ganduri. Astfel parcul nostru auto include atat masini de clasa medie, mare, autoutilitare si remorci.

Conteaza foarte mult cate persoane suntenti in masina, numarul de bagaje dar si drumurile pe care veti circula.

2. Preturi avantajoase pentru orice buzunar

La Expertautorental dar si la RentXpert din ORADEA gasesti o gama de oferte avantajoase pentru orice buget de calatorie. Ne dorim sa oferim un raport calitate pret cat mai bun pentru ca tu sa ai parte de o experienta cat mai buna.

3. Predare/preluare foarte flexibila – astfel cu acest beneficiu tu poti preda oriunde masina pe raza oraselor Timisoara, Deva si Hunedaora. Masina se poate lasa oriunde in oras sau chiar la sediul nostru.

4. Proces de inchiriere simplu

Trebuie sa stii ca procesul nostru de inchiriere este cat mai simplu si iti permite sa inchiriezi masina atat online cat si offline la telefon sau in sediul nostru. Trebuie pe site sa completezi formularul de inchiriere sa stabilesti locatia de predare/preluare si orele aferente.

www.rentacardeva.ro