Servicii medicale in Pitesti

21 noiembrie 2022
Autor:
Touch Media

Ne implicam in tot ce este legat de sanatate, pentru ca ne place sa oferim tot ce este mai bun in materie de aparatura, medici si servicii. Ne dorim sa fim aproape de oameni si sa ii sustinem din toate punctele de vedere in demersul lor de a avea grija de sanatate, de a gasi diagnosticul corect si de a se trata corespunzator. Desigur promovam preventia si credem cu adevarat ca orice problema isi are rezolvare atunci cand este descoperita in stadiu incipient. La Natisan beneficiati de servicii de calitate, personal empatic si consultatii la medic specialist Pitesti, din diferite domenii.  De asemenea dispunem si de un serviciu de Ambulanta privat ce poate fi solicitat la telefon 0248 979, dar si prin dispeceratul national 112 in limita fondurilor alocate de Casa de Sanatate Arges.

Importanta efectuarii analizelor periodic! O data pe an, analizele uzuale sunt extrem de importante si relevante in depistarea afectiunilor in faza incipienta si aceste data le vor ajuta pe medici sa aiba acces la informatii importante cu privire la starea de sanatate a pacientilor. La Natisan se pot efectua analize de sange Pitesti cu trimitere de la medic, dar si spitalizare de zi, in limita a 20 de paturi pentru specialitati precum: diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice; cardiologie; medicină internă; neurologie. Internarea se face cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

Esti in cautarea unui centru medical ce dispune de servicii de cea mai buna calitate, in baza biletelor de trimitere? La Natisan ai toate datele pentru a beneficia de tot ce ai nevoie, investigatii, analize, consultatii si tratament, in vederea bunastarii fizice si psihice. Tu cand ai fost ultima data la medic?

Te invitam alaturi de noi, sa te bucuri de un spatiu primitor, cu aparatura de inalta performanta, cu personal dedicat si empatic, echipa de medici profesionisti reputati si servicii medicale confortabile si eficiente.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram