fbpx

Servicii funerare sector 2 Bucuresti

Cum va pot ajuta si ce beneficii va ofera servicii funerare sector 2

Cei mai multi dintre oameni nu sunt obisnuiti cu datinile crestinesti in ceea ce priveste inmormantarile, intrucat acestea nu sunt evenimente cu care ne confruntam zilnic, motiv pentru care este necesar sa apelam la servicii funerare sector 2. Ce ne ofera acestea? In primul rand, sicriu si transportul acestuia pana la casa decedatului, ulterior spre capela sau biserica si apoi de la biserica la cimitir; puteti opta si pentru asigurarea transportului participantilor la slujba de inmormantare de la biserica la cimitir.

Alte servicii funerare oferte sunt aranjamentele florare, fie naturale, fie artificiale – acestea sunt de nelipsit din cadrul unei inmormantari, ele fiind un simbol al suferintei pierderii si un ultim omagiu adus celui plecat dintre noi.

Prin aranjamente florare intelegem jerbe si coroane, pe care se pot atasa diverse mesaje de regret. Accesorii funerare, mai exact cruci, lumanari si candele, prosoape si batiste, suruburi pentru sicrie pentru a fixa capacul si a sigila sicriul si de asemenea manere pentru sicrie, astfel incat sicriul sa poata fi manevrat si transportat cu usurinta.

Servicii funerare ofera suport in organizarea slujbei religioase de inmormantare, dar si in organizarea parastaselor ulterioare care se fac ocazional, adica pentru inceput fac la 3, 9 si respectiv 40 de zile dupa deces, la 3, 6 si 9 luni, la un an si ulterior in fiecare an pana se implinesc 7 ani de la deces. Pentru organizarea parastaselor veti avea nevoie de o locatie, restaurant sau pub, alegere unui meniu pentru fiecare participant la slujba, pregatirea salii de mese etc; aveti nevoie de coliva si colacei pentru a oferi in biserica celor prezenti, drept pomana a decedatului si pomenirea lui.

Daca sunteti din orasul Bucuresti sau inmormantarea va avea loc in acest oras, cand apelati la ajutorul unei firme de servicii funerare sector 2, practic puteti solicita orice este necesar, discutati in prealabil si stabiliti cum doriti sa fie inmormantarea, unde sa se tina pomana de dupa slujba, ce va doriti de la locatie si meniu, puteti stabili orice detaliu impreuna cu firma de servicii funerare.

Servicii funerare sector 2 memorabile la preturi ieftine

Din pacate serviciile funerare in general pot fi costisitoare. Insa este datoria noastra sa aducem un ultim omagiu si sa ne deplangem pierderea persoanei dragi. www.funerare-nonstop.ro