Servicii funerare complete si profesionale, de la Rarox, adaptate in perioada pandemiei

2 aprilie 2021
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Situatia cu acest virus care ne-a schimbat viata este una ce ne forteaza sa ne readaptam. Implicit serviciile funerare sunt adaptate. Pentru cei care au nevoie de servicii funerare pentru o persoana declarata decedata cu Covid exista un protocol diferit. Pentru a va asigura ca respectati legea in vigoare ar fi bine sa gasiti o agentie de servicii funerare ce detine autorizatie si poate presta servicii profesionale.

Rarox, agentie de servicii funerare in Bucuresti si Ilfov

Pentru cei din Bucuresti, indiferent de sector, precum si din Ilfov, Rarox este alegerea buna. O astfel de agentie ofera si servicii funerare COVID. Aveti parte de personal calificat si experimentat, ce poate sa raspunda cererilor voastre, indiferent de ora si de perioada. Serviciile sunt non stop disponibile.

Rarox pune la dispozitie nu doar servicii individuale, ci si pachete de servicii ce pot include accesorii funerare si mai tot ce este necesar pentru a organiza o inmormantare.

Cum se desfasoara o inmormantare in vremuri afectate de Covid

Pentru o persoana infectata cu Covid inmormantarea este una rapida, la un interval scurt de timp de la preluarea defunctului. In cazul in care decesul survine acasa, preluarea va fi prompta si imediata. Nu se va realiza imbalsamare, manipularea defunctului se rezuma la punerea in sicriu, care va fi sigilat. Acesta nu trebuie sa fie de un anumit tip insa.

Defunctul este transportat in masina special conceputa. Insa nu vor exista aceleasi abordari crestine si clasice de altfel, slujba de inmormantare va fi rapida, cu putini participanti si in plus, convoiul funerar trebuie sa fie limitat. Nimeni nu atinge sau deschide sicriul, acesta ramane sigilat si va fi manipulat pentru inhumare doar de personal calificat, de catre cei care fac parte din cadrul firmei de prestari servicii funerare, imbracati corespunzator cu echipament de protectie.

Pachete de servicii la costuri avantajoase

La Rarox veti gasi pachete de servicii avantajoase. Unele dintre acestea pot fi achitate si pe baza de talon de pensie. Unele sunt premium, de lux, altele dintre cele mai avantajoase, accesibile. Consultati echipa noastra pentru a alege ce este convenabil tinand cont de ce anume include un pachet de servicii, precum si de care este pretul optim pentru dumneavoastra.

Detalii in cadrul paginii oficiale.

 

Contact:

[email protected]

0769.658.216

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram