Servicii funerare Bucuresti-totul pentru linistea dumneavoastra!

17 noiembrie 2017
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Pierderea unei persoane iubita vă poate lăsa cu multe întrebări fără răspuns. Sentimente de stres, anxietate și durere, care fac dificilă gestionarea evenimentelor. Personalul de la Servicii funerare Bucuresti avand o vasta experiență vă vor ghida prin aspectele serviciului funerar cu compasiune, demnitate și respect.

Personalul de la servicii funerare Bucuresti oferă servicii funerare personalizate menite să răspundă nevoilor fiecărei familii. Serviciul nostru și angajamentul față de excelență au oferit cliențiilor noștri cele mai bune servicii existente.

Fie că veti veni la noi pentru a afla informații despre un serviciu sau pentru a face aranjamente. Sperăm că informațiile pe care le veți găsi aici  va vor fi de ajutor.

Servicii funerare

Indiferent dacă vă planificați pentru dvs. sau pentru o persoana iubita, un serviciu semnificativ este unul dintre cele mai importante elemente ale aranjamentelor finale ale unei persoane. Un serviciu poate reflecta cu adevărat unicitatea vieții pe care o onorează.

Oamenii folosesc adesea cuvântul "funeralii" pentru a descrie o serie de evenimente legate de aranjamentele finale. Deci, ce este o înmormântare? În general, o înmormântare este o adunare a familiei și a prietenilor după moartea unei persoana iubita care le oferă ocazia de a plânge, de a se susține reciproc și de a aduce un omagiu vieții decedatului. Serviciile funerare constau deseori din unul sau mai multe dintre următoarele evenimente:

Înmormântare

O ceremonie formală sau informală sau întrunire înainte de înmormântare, un serviciu funerar oferă adesea un sentiment de închidere a familiei și prietenilor. Deși credința sau cultura dvs. pot dicta anumite elemente ale unui serviciu funerar, este posibil să doriți să personalizați alte elemente ale serviciului.

Serviciul memorial sau celebrarea vieții

Principala diferență dintre un serviciu funerar și un serviciu de pomenire (numit și un serviciu de tribut sau sărbătorirea vieții) constă în faptul că sicriul sau urna nu este prezentă. Mulți oameni aleg acum sărbătoare de viață peste înmormântări tradiționale. Similar unei înmormântări sau vizite, un serviciu de pomenire îi oferă familiei și prietenilor timpul să vină împreună pentru a-și onora amintirile și pentru a sărbători viața.

Priveghiul.

Are loc cu o seară înainte sau imediat înaintea serviciului funerar, priveghiul- oferă o modalitate pentru prieteni să prezinte respectul și să ofere condoleanțe familiei. Ca și în cazul serviciului funerar, puteți alege un casetă deschisă sau închisă, dacă ar fi prezentă.

După cum sugerează și numele, un serviciu de morminte este ținut la locul mormânt chiar înainte de înmormântarea unui sicriu sau urnă. Este, de obicei, un serviciu mai mic, constând în remarci finale, citiri, rugăciuni sau amintiri. Când vă planificați aranjamentele finale în avans, gândiți-vă la modul în care doriți să vă amintiți.

Poate că v-ar plăcea o înmormântare tradițională aliniată la anumite obiceiuri religioase sau culturale sau o sărbătoare care să se concentreze pe amintirile minunate făcute cu familia și prietenii. Poate este o combinație a celor două. Puteți avea un singur serviciu sau mai multe, indiferent de ce alegeți. Identificați-vă un furnizor de demnități memoriale lângă dvs. pentru a afla mai multe despre opțiunile dvs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram