Servicii de radiere firme de la Registrul Comertului

22 noiembrie 2021
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Nu exista nici un dubiu cu privire la motivatia de la care orice afacere incepe, si anume aceea de a reusi si de a avea profit. Insa cu toate acestea nu orice afacere reuseste sa isi atinga obiectivele. Prin urmare exista numeroase afaceri care se dovedesc a fi neprofitabile. In consecinta aceste afaceri isi inceteaza activitatea. Incetarea activitatii economice nu este echivalenta cu inchiderea definitiva a firmei respective. Pentru acest lucru este nevoie de radierea firmei din evidentele Registrului Comertului.

Radierea firmei este un proces foarte similar cu cel de infiintare a firmei, fiind nevoie de completarea unor formulare tip si a unor documente specifice. De foarte multe ori antreprenorii care au infiintat o anumita societate comerciala considera ca odata ce aceasta si-a incetat activitatea lucrurile sunt deja rezolvate. Insa trebuie subliniat faptul ca doar in urma radierii firmei aceasta este definitiv stearsa din evidentele Registrului Comertului. In contextul in care detii o societate comerciala care nu mai activeaza de mult timp si iti doresti radierea acesteia, atunci poti apela cu incredere la serviciile de radiere firma oferite de profesionistii in domeniul acesta de activitate.

Aceste servicii faciliteaza procesul de radiere a firmelor din evidenta Registrului Comertului, facand in acelasi timp ca acest proces sa se desfasoare foarte rapid si fara stres din partea administratorului care detine firma respectiva. Trebuie amintit faptul ca exista anumite situatii in care o firma care nu are activitate, dar care nu este radiata complet poate sa genereze costuri. Aceste costuri sau taxe trebuie suportate de catre administratorii firmei respective. Insa odata ce apelezi la serviciile de radiere firme, aceste costuri nu vor mai exista.

Serviciile de radiere a unei firme oferite de profesionistii in consultanta juridica pentru infiintarea si radierea entitatilor cu personalitate juridica acopera toate etapele care trebuie urmate pentru ca o societate comerciala sa fie stearsa definitiv din evidenta Registrului Comertului.

Pentru acest lucru specialistii in infiintarea si radierea firmelor se vor ocupa de intocmirea actului de dizolvare a societatii. Ulterior vor avea grija sa publice acest act in Monitorul Oficial partea a IV-a. Daca societatea care se doreste a fi radiata nu are datorii, dupa 30 de zile de la momentul publicarii in Monitorul Oficial firma va fi radiata definitiv.

Intreaga documentatie necesara pentru radierea firmelor de la Registrul Comertului va fi intocmita si completata de personalul calificat al firmei la care apelezi pentru astfel de servicii de radiere firma. De asemenea vei putea fi reprezentat(a) in raportul cu institutiile statului precum Registrul Comertului sau ANAF.

Nu vor exista intarzieri in derularea acestui proces, avand in vedere pregatirea si experienta personalului care se va ocupa de acest demers. Dupa depunerea intregii documentatii pentru radierea societatii comerciale, firma care asigura aceste servicii va urmari procedura si ulterior va ridica rezolutia care confirma radierea din evidentele Registrului Comertului a firmei pentru care s-a urmat acest demers.Pentru eficienta si rapiditate in radierea oricarei societati comerciale care nu mai are activitate economica, nu ezita sa te adresezi serviciilor profesionale de radiere firma.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram