fbpx

Servicii de operatiuni portuare in Constanta

Portul din Constanta este situat pe coasta vestica a Marii Negre si este impartit in 3 subdiviziuni, portul maritim, portul fluvial si portul turistic. Socep este partenerul tau de incredere ce ofera servicii de incarcare si descarcare nave in Portul Constanta pe 8 dane de operare si 2 terminale, cu conexiuni optime atat pentru CFR cat si pentru masini si extinderea operatiunilor in Portul Constanata Sud-Agigea in terminalul de operatiuni de incarcare/descarcare. Oricand ai nevoie de servicii operare marfuri generale port , Socep iti sta la disopozitie!

Ce facilitati ofera Socep in zona libera – Agigea? In plus fata de cele 2 terminale operationale, Socep si-a dezvoltat operatiunile si in Portul Constanta Sud-Agigea, unde detine o platforma de operare de 4.000 mp. si cca. 157 mp cladire administrativa.  Executam servicii de stuffing Constanta / stripping marfa, manipulare / depozitare containere, depozitare marfa care suporta stationare in spatiu deschis. Spatiul este ingradit , iluminat pe timp de noapte, sistem de supraveghere video precum si monitorizare firma de paza. Dotarile disponibile sunt: stivuitor cu spreader pentru manipulare containere 40 to, stivuitor cu furci 28 to, stivuitor cu furci 5 to.

Unul dintre cei mai cunoscuti operatori portuari din Constanta, Socep fera servicii complete de logistica si avantaje competitive. Dorim, in 5 ani, sa devenim cel mai profitabil operator portuar din portul Constanța si, in acelasi timp, sa crestem calitatea serviciilor oferite clientilor nostri. Pentru performantele sale superioare, SOCEP a fost premiat de Administratia Portului Constanta cu Premiul ” Cel mai bun Operator Portuar” in 2010, 2011 și 2012.