SERVICE LAPTOP BUCURESTI

SERVICE LAPTOP BUCURESTI - Goldnet Service

SERVICE LAPTOP BUCURESTI

Service Laptop Bucuresti oferit de Goldnet Service SRL cu sediul in sectorul 6, cartier Drumul Taberei. Suntem o echipa cu experienta de peste 7 ani in domeniul IT si in comert electronic. Comercializam laptopuri sh si  calculatoare second hand asiguram servicii complete pentru orice problema aparuta la laptopul sau pc-ul dumneavoastra. Avem echipamente dedicate, personal calificat si departamente specializate pentru vanzari, service si departament it. Am servit peste 10000 de clienti, persoane fizice sau firme si ne-am creat o reputatie in industrie.

Asiguram reparatia laptopurilor de la toti producatorii indiferent de serie, model sau defectele semnalate. Cele mai cumparate laptopuri sunt produse de Asus, Acer, Dell, Apple MacBook, Samsung, HP, Toshiba, Sony, Fujitsu Siemens, MSI, Lenovo, Sony. La Goldnet repari orice laptop nu doar de la aceste branduri iar daca ai un laptop Packard-Bell, Pravets sau alta marca mai putin cunoscuta, noi il putem repara indiferent de defecte.

SERVICE LAPTOP BUCURESTI

Reparatii service

Reparam defectiuni minore, instalam sisteme de operare, antivirus si alte programe la cererea clientului, asiguram devirusare, recuperare date sterse, curatare laptop, schimbare tastatura si alte servicii asemanatoare, ce pot fi efectuate cu succes la domiciliu. Pentru mai mute informati APASA AICI

Reparatie complexa

In cazul defectelor ce necesita o reparatie complexa cum ar fi serviciul de reparatii placi de baza, implicit echipament ce nu poate fi transportat la domiciliul clientului, laptopul va fi adus la sediul nostru sau va fi trimis prin curier, operatiune pe care noi o putem efectua in locul dumneavoastra din doua motive:

    • -timp redus
    • -costuri reduse

Noi colaboram cu mai multe firme de curierat beneficiind astfel de preturi mult mai mici fata de preturile aplicate persoanelor fizice care vor sa trimita un colet. Tu ne spui numele complet si adresa iar noi trimitem curierul la usa ta sa ridice laptopul defect.