Sergiu Diacomatu si Partidul Miscarea Populara impreuna spre Parlamentul European

Sergiu Diacomatu, tanarul reprezentat al PMP, revine dupa o pauza de 2 ani in politica.

Acum 2 ani, Sergiu Diacomatu a candidat independent la alegerile pentru Consiliul Judetean al Brailei. De atunci si pana acum, Sergiu Diacomatu a facut o pauza, s-a retras din scena politica pentru ca acum, in 2014, sa candideze din partea Partidului Miscarea Populara la alegerile Europarlamentare.

Este coordonator al campaniei partidului pentru regiunea de sud-este a Romaniei. El se afla pe locul 17 pe lista Partidului Miscarea Populara in alegerile europarlamentare.

Anuntul a fost facut zilele trecute de catre Viorel Botea, presedintele PMP Braila in cadrul unei conferinte de presa.

Ce parere are Viorel Botea despre Sergiu Diacomatu?

“Domnul Diacomatu ne va sprijini, este pe locul 17 pe lista celor care vor candida la Parlamentul European. Am avut o discuţie şi domnul Sergiu Diacomatu a dorit să vină să ne ajute, să ne sprijine în activitatea noastră, iar noi am considerat că este foarte util ca dumnealui să vină aici, pentru că este o persoană care a demonstrat că poate fi unul dintre cei care poate aduce un plus Brăilei. Este o persoană care a obţinut foarte multe voturi la alegerile locale. Şi nu în ultimul rând mi-am dorit ca domnul Diacomatu să fie aici dintr-un motiv personal, acela că eu nu am vrut să candidez ca posibil europarlamentar, astfel încât alţi politicieni să spună că am plecat de la PDL pentru că poate acolo nu aveam loc să candidez. Este mult mai corect să dăm Cezarului ce e al Cezarului. Să-i lăsăm pe cei care au avut nişte rezultate deosebite la alegeri să se exprime în continuare ca să devenim o organizaţie mult mai puternică şi să avem un cuvânt de spus în Brăila”, a declarat Viorel Botea.

Cei din Partidul Miscarea Populara mereu au sustinut ca ei nu sunt un partid al “gastilor familiale” si ca mereu au preferat sa promoveze tineri de valoare cu CV-uri impresionante precum cel al lui Sergiu Diacomatu si nu au avut niciodata interes in a isi promova rudele.

Sergiu Diacomatu va face tot posibilul sa arate la alegerile din 25 mai cine este “dreapta” adevarata.

Pentru Sergiu Diacomatu, scopul principal il reprezinta acela de a obtine cel mai mare scor pentru Partidul Miscarea Populara pe regiunea de sud-est a Romania la alegerile europarlamentare. Sergiu Diacomatu este exemplul perfect ca oamenii capabili sunt promovati in PMP.

Dupa parerea mea, Sergiu Diacomatu este candidatul ideal si omul potrivit care sa ne reprezinte in Parlamentul European.