SERATA CARITABILA IN CLUBUL ZEBBRA

14 decembrie 2011

Mos Craciun vine si la copiii nevoiasi cu ajutorul vostru!

Mos Craciun stie intotdeauna daca am fost buni sau cuminti in anul ce a trecut si trece pe la noi, chiar daca uneori nu lasa daruri… Copiii sunt cei care au nevoie de vise implinite si de credinta ca cineva “acolo sus” ii vegheaza, ii iubeste si le rasplateste faptele bune de peste an.

Haideti sa aducem bucurie si in sufletele copiilor sarmani, participand la evenimentul caritabil “Dar din dar”, care va avea loc miercuri, 14 decembrie, in Club Zebbra din Bucuresti. Sigur v-au ramas 5 lei prin buzunare, poate de la bradul de Craciun, poate de la jucarii sau de la hainele noi de sarbatoare. Daca donati acesti 5 lei, Mosul va putea aduce anul acesta daruri si celor 300 de copii nevoiasi din satele sarace si uitate ale Romaniei.
La eveniment vor fi invitati sa cante numerosi artisti si trupe autohtone:Zephir, elevi de la Rock School, Etnic, Lora, Ruxandra Bar, Senzual si Emilia.

Clubul Zebbra va oferi mari reduceri la bar, iar intrarea in club va fi 5 lei. Incasarile din bilete si consumatii vor fi donate integral pentru cumpararea de cadouri la copiii sarmani.

Evenimentu va incepe la orele 21.00

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram