fbpx

Seoweb Seco SRL anunță lansarea siteului itelligent.ro

Magazinul online la cheie

Seoweb Seco SRL anunță începerea campaniei de promovare a site-ului itelligent.ro, specializat în crearea de magazine online la cheie. Acest site oferă soluții complete și personalizate pentru afaceri care doresc să-și extindă prezența online. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul e-commerce, echipa Seoweb Seco SRL a creat un sistem ușor de utilizat pentru crearea unui magazin online în mai puțin de o oră.

Campania de promovare va fi lansată prin intermediul rețelelor sociale și va include oferte speciale pentru clienții noi. Seoweb Seco SRL își propune să ajute afacerile să-și crească prezența online și să atragă mai mulți clienți prin intermediul unui magazin online profesionist și eficient.

“Suntem entuziasmați să lansăm acest proiect și să oferim soluții complete pentru afaceri care își doresc să-și crească prezența online. Site-ul itelligent.ro a fost creat pentru a simplifica procesul de creare a unui magazin online și pentru a oferi soluții personalizate pentru fiecare client în parte”, a declarat Valentin Secosan: Seoweb Seco SRL.