SEO Cupcake lanseaza oficial magazinului online Oteros

17 iulie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cel mai nou magazin online cu incaltaminte pentru femei este disponibil acum pe Oteros cu colectii moderne si elegante la preturi accesibile.

Oteros se adreseaza femeilor de toate varstele care vor sa-si redescopere feminitatea si sa-si evidentieze personalitatea si unicitatea. Aici se gasesc pantofi cu toc, balerini, mocasini, sandale cu talpa joasa, sandale cu toc, tenisi, cizme de vara si genti de dama cu design modern si feminin.

Magazinul online livreaza produsele in termen de 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, iar livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depasesti 199 de lei.

Shoppingul a devenit mai simplu cu Oteros. Magazinul online este usor de folosit, fiind intuitiv si simplu de navigat, oferind toate informatiile necesare pentru o experienta de shopping cat mai usoara si placuta. Acest lucru este posibil datorita SEO Cupcake, care s-a ocupat de realizarea propriu-zisa a site-ului si, mai mult decat atat, ofera servicii profesionale SEO.

SEO, sau Search Engine Optimization, este o componenta a marketingului online si are ca finalitate cresterea pozitiei site-urilor web in ordonarea automata pe motoarele de cautare, in functie de anumite cuvinte-cheie. SEO este o metoda buna de castigare a vizibilitatii online si poate reduce considerabil cheltuielile cu promovarea.

Click aici pentru a vedea partenerii agentiei SEO Cupcake si portofoliul pe partea de Web Development.

Despre SEO Cupcake

SEO Cupcake este o echipa dinamica si tanara care ofera servicii
SEO si de creare web pentru afacerile din orice domeniu care vor sa fie printre primele in mediul online. Se remarca prin profesionalism si prin pasiunea cu care toti membrii echipei muncesc intotdeauna pentru a obtine performanta. SEO Cupcake nu se teme de diversitate si de noutate, asa ca lucreaza cu spor pentru a oferi cea mai buna pozitie online afacerilor din orice domeniu. De aceea, SEO Cupcake crede in colaborarea, lucrul in echipa si comunicarea permanenta cu partenerii pentru care lucreaza, astfel incat sa isi atinga obiectivele in mod eficient si sa evolueze impreuna.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram