SeniorERP si SeniorVisualBI contribuie la cresterea productivitatii distribuitorilor locali

18 mai 2012
Autor:
Senior Software

Datorita expertizei si a gradului ridicat de specializare pe verticala de distributie, solutiile Senior Software au fost implementate de importante companii de profil, locale si nationale, printre care: Ocean Fish (lider national in productia si comercializarea de produse din peste), Duo Distributie (lider in distributia de food si non-food din zona de S-E a tarii), Walmark Romania (lider pe piata suplimentelor alimentare din Romania), Cord Impex (numarul unu in judetul Prahova in distributia de bauturi alcoolice si non-alcoolice), General Parma Food (unul dintre cele mai importante grupuri de firme de FMCG) etc.

Cel mai recent parteneriat este cel incheiat cu Distrigrup, lider in distributia de bauturi din judetul Teleorman. Cu o cifra de afaceri de peste 11 mil. EUR, compania s-a dezvoltat de-a lungul celor 18 ani de activitate, ajungand sa comercializeze peste 6000 de produse catre 6500 de clienti. Notorietatea sistemelor SeniorERP si SeniorVisualBI a constituit un factor important in alegerea facuta de managerii companiei, Senior Software remarcandu-se ca un partener de incredere, capabil sa ofere servicii de calitate, adaptate perfect cerintelor acestora.

“Recomandarile partenerilor si specializarea solutiei ERP pe profilul nostru au fost principalii factori in alegerea Senior Software ca furnizor de sisteme informatice.
Prin implementarea SeniorERP si SeniorVisualBI dorim sa obtinem o platforma excelenta de lucru pentru procesarea datelor in timp optim, emiterea rapoartelor necesare diverselor departamente, controlul si imbunatatirea indicatorilor financiar-contabili si nu in ultimul rand obtinerea unui grad mult mai ridicat de transparenta asupra tuturor activitatilor desfasurate in cadrul firmei.“ a declarat doamna Lucica Cioaca, Director Economic al Distrigrup.

Managerii Distrigrup au ales sa implementeze SeniorERP si SeniorVisualBI pentru o mai buna gestionare a intregii activitati si pentru obtinerea de informatii in timp real cu privire la stocuri, vanzari, aprovizionari si incasari.

• Implementarea sistemului de gestiune a afacerii – SeniorERP – va favoriza cresterea productivitatii angajatilor si va facilita comunicarea inter si intra departamentala, diminuand astfel riscul de aparitie a datelor dublate sau eronate.

• Asa cum declara si doamna Lucica Cioaca, Director Economic al Distrigrup, “Activitatea unei firme trebuie urmarita in permanenta prin raportarea la bugete si asteptarile investitorilor.” De aceea, managerii companiei au considerat SeniorVisualBI mai mult decat necesar pentru controlul companiei. Astfel, cu ajutorul instrumentului de raportare dezvoltat pe platforma Tableau Software - numarul unu mondial in vizualizarea datelor – managementul Distrigrup va gestiona mai eficient resursele si va putea lua deciziile potrivite intr-un timp mai scurt.

Distrigrup dispune in prezent de un parc auto propriu cu peste 50 de masini si doua depozite, iar vanzarea se realizeaza exclusiv prin forta de vanzare mobila. In portofoliul companiei se regasesc branduri de renume precum Tuborg, Ursus, Alexandrion, Vincon, Jidvei, Cotnari, Stalinskaya etc.

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - lider mondial in vizualizarea datelor

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM. Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework. Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distributie, Casalco, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram