fbpx

Senior Software sprijina excelenta in educatia locala alaturi de ARPV ASOCIATIA ROMANA PENTRU PROMOVAREA VALORII

Proiectele ARPV de promovare si premiere a valorilor nationale si internationale, din toate domeniile vietii stiintifice si socio-culturale, beneficiaza de sustinere si sprijin financiar din partea Senior Software. Prima initiativa academica de acest fel organizata de ARPV va fi Simpozionul National al Cecetarii Istorice care va avea loc vineri. La eveniment vor participa academicieni, cercetatori si universitari din tara si strainatate.

“In doar cativa ani, Senior Software a devenit unul dintre cei mai inovativi furnizori de sisteme pentru managementul afacerilor. Am reusit acest lucru punand in valoare munca si talentul oamenilor din companie. Asemenea companiei noastre, economia locala are nevoie ca valorile ei sa fie formate, sa fie recunoscute si incurajate. Parteneriatul cu ARPV este unul dintre demersurile noastre in acest sens.” Daniel Toma, director general Senior Software

ASOCIATIA ROMANA PENTRU PROMOVAREA VALORII (http://arpv.wordpress.com/) este un ONG nou infiintat in mediul socio-academic si educational romanesc. Initiativa apartine unui important grup de profesori universitari. ARPV si-a propus ca obiectiv imediat acordarea unor premii de excelenta in educatie, pe care le acorda elevilor si studentilor cu performante deosebite la olimpiade, concursuri si sesiuni de comunicari stiintifice, organizate in scoli si universitati. De asemenea, grupul are ca obiective desfasurarea activitatilor de promovare a valorilor nationale si internationale, din toate domeniile vietii stiintifice si socio-culturale, inclusiv prin cooperarea cu institutii si asociatii cu obiective asemanatoare, din tara si din strainatate.

Pentru detalii, va invitam sa accesati site-ul organizatiei http://arpv.wordpress.com/