Senior Software a cumparat 30% din actiunile Sincron HR

27 septembrie 2021
Autor:
Senior Software

Senior Software a achizitionat 30% din pachetul de actiuni al companiei HR Sincron. Cei doi furnizori de solutii software au peste 600 implementari finalizate cu succes in companii precum Porsche Romania, Regina Maria, Volvo, Baneasa, Delaco, Q-Fort, Rompetrol, Dedeman si multi altii.

Furnizorul de sisteme integrate Senior Software a intrat in structura actionariatului HR Sincron, achizitionand 30% din actiunile companiei. HR Sincron este un business pornit in 2007, care ofera companiilor din Romania si America de Nord o platforma software avansata de resurse umane, prin care sunt gestionate integrat fluxurile din principalele verticale de HR:

 

  • Recrutare si onboarding
  • Administrare de personal
  • Pontaj
  • Salarii
  • Managementul performantei
  • Gestiunea trainingurilor
  • Self-service pentru angajati
  • Comunicare interna

 

Odata cu acest parteneriat, solutia Sincron HR Software va fi intregita de suita de bugetare si performanta in HR furnizata de Senior Software, oferind astfel o platforma completa de resurse umane, care acopera toate activitatile, de la bugetare la executie si analiza datelor.

In cei 14 ani de activitate, echipa HR Sincron a realizat peste 150 de implementari nationale si internationale, iar portofoliul de clienti al companiei include branduri de renume precum: Groupe Renault Romania, Farmec, Rewe Group, Libra Bank, Amber, Varta, Ernst & Young, Generali, Miele, Holcim si multi altii.

Flexibilitatea solutiei software permite adaptarea si configurarea in functie de nevoile specifice ale fiecarei afaceri. Astfel, platforma Sincron HR Software a fost testata in contexte provocatoare - peste 500 de utilizatori, 40 de locatii geografice diferite si 1.000.000 de CV-uri in baza de date, toate simultan pentru acelasi client.

Decizia parteneriatului cu Senior Software reprezinta o evolutie naturala a relatiei construite in timp de cele doua companii. Un element important in decizie este mindset-ul ambelor afaceri, cu focus pe dezvoltarea si promovarea produselor software proprii, chestiune din ce in ce mai rara pe piata din Romania. Credem cu tarie ca puterea echipelor unite este mai mare decat suma puterilor individuale, prin urmare consideram ca oferta comuna pe care o propunem pietei este mult mai consistenta si creeaza mai multa valoare pe piata romaneasca”, a declarat Mihai Stanca, Director General HR Sincron.

Odata cu intrarea in actionariatul HR Sincron, furnizorul Senior Software si-a extins portofoliul cu un sistem avansat pentru resurse umane, consolidandu-si pozitia pe piata din Romania de unic furnizor cu un pachet complet de softuri integrate pentru managementul afacerilor.

“Dupa 3 ani in care ne-am intersectat in diverse proiecte comune, am decis sa punem bazele unui parteneriat mai solid, care ne va permite sa ne dezvoltam impreuna. Sinergia intre pachetul nostru de sisteme si platforma Sincron HR Software, colaborarea excelenta dintre echipe si nevoia clientilor nostri de a accesa un singur furnizor software pentru a acoperi toate ariile de business au fost aspecte cheie care au dus la decizia finala”, a adaugat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Un alt punct forte al parteneriatului strategic dintre Senior Software si HR Sincron il reprezinta integrarea excelenta dintre solutia HR si SeniorXRP - platforma ERP web-based pentru afaceri cu activitati complexe, oferita de Senior Software. Implementate impreuna, cele doua sisteme vor oferi managerilor din Romania oportunitatea de a accesa cele mai noi si performante tehnologii din piata, cu beneficii garantate precum: automatizarea fluxurilor de lucru, gestionarea inteligenta a tuturor activitatilor si eliminarea operatiunilor fara valoare adaugata.

 

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat peste 450 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii. Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie, iar in prezent dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din 160 de angajati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram