Seminee-expert.ro- motive care te vor convinge sa cumperi un semineu pentru casa ta

12 iunie 2018
Autor:
Fortin

Merita sau nu investitia intr-un semineu? Iar aici nu ne referim doar la faptul ca acesta este un element de design atractiv pentru orice locuinta, ci si din punct de vedere practic. Fie ca te gandesti sa cumperi un semineu pe lemne sau pe gaz, eficienta acestuia in timp depinde de mai multi factori.

Seminee-expert.ro iti prezinta cateva motive care te vor convinge cu siguranta ca un semineu chiar e o investite buna pentru orice locuinta. Daca stai la bloc sau la casa, ai de unde alege semineul potrivit pentru tine si familia ta. Modelele sunt numeroase, iar investitia va merita.

Uite cateva motive care te vor convinge:

Atunci cand se afla in fata deciziei de a cumpara sau nu un semineu, cumparatorii au in minte doar urmatoarele doua aspecte:

-atmosfera intima si familiala pe care o aduce.

-cat de multa caldura face un semineu.

Sursa suplimentara de caldura

Chiar daca locuinta ta este racordata la un sistem de incalzire stim cu totii ca in zilele foarte geroase ai nevoie sa suplimentezi. Un semineu pe lemne sau pe gaz va fi sursa de caldura extra de care ai nevoie in aceste zile.

Nu sunt costisitoare

Dupa investitia initiala, iar pretul acestora difera de la un model la altul, semineele nu necesita costuri mari de intretinere. Acestea trebuie doar curatate periodic.

Stii exact cat investesti in caldura locuintei tale

Un semineu pe lemne va consuma atatea lemne cate vrei tu, astfel stii exact cat investesti in ele anual.

Casa devine acasa

E imposibil ca o casa care are in centrul living-ului un semineu sa nu iti creeze o senzatie de bine si de confort. Orice casa devine acasa in acest mod cu un singur element!

Unde ar trebuie amplasat semineul?

Este detaliul la care te gandesti inca dinainte de a-l cumpara, in acest fel fiind influentat si modelul cautat. Poti opta pentru unul pe colt, suspendat sau chiar pentru exterior.Unele sunt proiectate pentru a fi montate langa un perete, altele in gradina, altele special pentru apartamente si spatii restranse. Ideea este ca spatiul si locul in care locuiesti, casa sau apartament, nu reprezinta o problema cu noile modele de seminee.

Cum il montezi?

In anumite tari legislatia prevede ca acesta sa fie instalat de o firma autorizata. Si la noi in tara ultimele legi intrate in vigoare au prevazut acest lucru, ceea ce este binevenit pentru siguranta caminului. Mai mult, un expert te poate sfatui cu privire la locul in care un semineu va avea o eficienta maxima.

Practice si de efect

Nu te gandi ca semineele sunt doar piese de decor. Ele sunt si practice, fiind o sursa buna de caldura, asa ca, atunci cand cumperi unul, nu neglija si eficienta lui din acest punct de vedere.

Pentru cele mai frumoase si calitative seminee, acceseaza aici. Cu o experienta de peste zece ani in comercializarea si instalarea de sisteme de incalzire, beneficiezi de sfaturile unor experti si de cele mai bune produse.

Date de contact:

Website: seminee-expert.ro

Email: [email protected]

Telefon: 0721 280 587.

Showroom: Strada Tomanei, nr.27, Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram