Seminarii de fashion si de beauty in luna octombrie la Sun Plaza

In cadrul celor doua seminarii, unul de fashion si unul de beauty, doamnele si domnisoarele vor primi informatii valoroase despre noile tendinte in materie de moda si frumusete si, in acelasi timp, se vor bucura de un plus de energie si incredere in sine. Participarea este gratuita, iar inscrierile se fac prin aplicatia dedicata de pe pagina de Facebook Sun Plaza Shopping Center. Ambele seminarii se desfasoara in zona restaurantelor, de la etajul 1.

Pe 4 octombrie 2014, incepand cu ora 17:00, Sun Plaza a pregatit o intalnire cu echipa Strike a Pose, in care doamnele si domnisoarele vor invata ce inseamna un detox de garderoba. La Seminarul de Fashion, consultantele de moda Madalina Dragoi si Ailin Ibraim vor prezenta care sunt piesele vestimentare pe care participantele trebuie sa le daruiasca odata cu schimbarea sezonului, ce merita sa pastreze in garderoba si cum sa ia cele mai bune decizii in materie de stil. In plus, fashionistele vor avea ocazia sa aprofundeze noile cunostinte de stil in cadrul unei sesiuni practice si sa afle secretele shopping-ului inteligent.

Cel de-al doilea seminar va fi o lectie deschisa despe frumusete sustinuta de Dana Sota, figura iconica in industria de beauty din Romania. Sambata, 18 octombrie, de la ora 17:00, la Seminarul de Beauty, participantele vor afla care sunt pasii obligatorii de ingrijire, cum sa aleaga produsele potrivite, cum sa evite greselile comune in materie de skincare, cum sa se machieze si cum sa aiba grija de parul lor. Totodata, vor afla ce inseamna estetica trupului, care sunt produsele de ingrijire pentru acasa, dar si care sunt beneficiile pe care le ofera saloanele de estetica.

Sambata, pe 11 octombrie 2014, vizitatoarele sunt invitate sa accepte provocarea sportului la Body Revolution, o sesiune de antrenamente ce include activitati pentru cei mici si pentru cei mari. Evenimentul va avea loc intre 15:30 si 18:30, la etajul 1 al centrului comercial, iar inscrierile se fac pe adresa de contact Viva Sport pana vineri, 10 octombrie 2014, la ora 18:00. Toate participantele care accepta provocarea vor avea ocazia de a castiga prin tragere la sorti abonamente si invitatii duble la clubul Viva Sport.

Pe langa cele doua seminarii gratuite si sesiunea Body Revolution, luna octombrie aduce si alte noutati pentru vizitatorii Sun Plaza. Incepand cu 3 octombrie 2014, toti care care isi fac cumparaturile in centrul comercial, au ocazia sa participe la o promotie cu numeroase premii. Timp de 10 zile, la Sun Plaza Shopping Center vor fi oferite peste 840 de vouchere ce vor putea fi folosite la comerciantii din zona restaurantelor sau in magazinele de fashion si de beauty. In plus, toti participantii la promotie vor fi automat inscrisi in cursa pentru pentru cele cinci vouchere de cumparaturi, fiecare in valoare de 1.000 de lei. Marii castigatori vor fi stabiliti prin tragere la sorti, pe 13 octombrie 2014.