fbpx

Secretele lenjeriei intime

Daca nu ati purtat pana acum lenjerie intima din piele, este clar ca a venit timpul sa o faceti! Acesta este marele secret al lenjeriei intime !

Pielea este un material cu totul si cu totul unic. Spre deosebire de orice alt material, pielea ofera o experienta unica si irepetabila.
Desi nu putem spune ca lenjeria intima din piele este ceva foarte popular astazi, tebuie sa sustinem ca si-a castigat totusi o suita de entuziasti. Pe vremuri nu era atat de comod de purtat. Acum a intrat de abia in tiparele normalului si a devenit o experienta deosebit de placuta c ar trebui sa fie incercata de cei care isi doresc sa-si exploreze senzulitatea. Nimic nu se compara cu senzatia pe care ti-o poate oferi acest tip de material.

Una dintre marile ei calitati este ca nu te zgarie atunci cand o imbraci, nu te manaca pielea sau se irita din cauza ei niciodata, atunci cand o pui pe tine este racoroasa, iar in timp devine la aceeasi temeperatura ca si corpul tau.

Pielea a fost folosita de secole pentru a ne proteja de frigul de afra in maniera cea mai naturala. Ea este folosita de obicei pentru haine, genti si pantofi. Ciudat este insa efectul cand porti insa acest material intr-un cadru intim. Parca iti scoate la iveala instinctele animalice pe care le ai ingropate adanc in subconstient si te face sa te porti ca un … animal.

Poate acest lucru se trage de la faptul ca omenirea a supravietuit, puratand piele de animal pentru a se feri de frig. Cine stie?!

Pielea a fost folosita in diferite scopuri dar o data cu trecerea timpului a devenit o parte importanta atunci cand vine vorba de lenjerie intima . Asa ca incercati sa purtati asa ceva si verificati daca impreuna cu partenerul dumneavoastra mai aveti instincte animalice. Poate fi o experienta fierbinte de neuitat!

” Nu recomandam purtatul pielei veritabile, exista materiale care imita perfect aceasta tesatura si care pot fi folosite fara grija oriunde si oricand!” , spune managerul siteului http://www.alisia-store.ro/?p=productsList&iCategory=10 .