fbpx

Se merită să investești într-o centrală Liepsnele?

centrală Liepsnele

Centralele Liepsnele au apărut pe piața românească de câțiva ani și deja au foarte mare succes prin rândul clienților. Există multe prețuri centrale pe lemne, diferențiate în funcție de modelul pentru care clientul optează.

Întrebarea care apare este se merită să investești într-o astfel de centrală? Vă lăsăm să analizați avantajele centralelor Liepsnele, modelele puse la dispoziție și feedbackul clienților pentru a vă răspunde singuri la această întrebare.

Avantajele centralelor Liepsnele

Centralele Liepsnele au o mulțime de avantaje, de aceea sunt atât de populare și reprezintă alegerea tuturor clienților. Printre cele mai importante avantaje noi vom vorbi despre:

Autonomia

Foarte mulți oameni își doresc autonomie de la centrală pentru a putea sta liniștiți în timpul zilelor friguroase de iarnă și pentru a nu avea permanent grija întreținerii focului. Așadar, modelele simple Liepsnele oferă o autonomie de 30 de ore, iar cele universale de 3-5 zile.

Timpul de ardere al cazanului este prelungit de caracteristicile excepționale ale produselor cum ar fi: distribuția de aer din partea superioară și arderea solidă fracționată în cadrul principiului de ardere de tip lumânare.

Economia

Banii și economisirea acestora va fi permanent o problemă de interes pentru majoritatea clienților. Dacă am face un raport între combustibilii solizi utilizați pentru centralele Liepsnele, costurile acestora și căldura produsă, avantajul ar fi de partea noastră.

Cazanele concepute de Liepsnele au și o rezistență termică ridicată astfel că în cazul în care se întrerupe energia electrică acestea nu vor fi afectate chiar dacă temperatura apei depășește 100 de grade Celsius. Alte cazane termice sunt expuse spargerii și distrugerii cazanului.

Modelele puse la dispoziție de Centralele Liepsnele

Centralele Liepsnele pun la dispoziție o gamă profesională de centrale termice pe lemne, construite din materiale de cea mai bună calitate care le prelungesc timpul de ardere. Centralele model simplu care ard pe lemn și deșeuri din lemn oferă o autonomie de până la 30 de ore. Centralele model universal, care funcționează și pe cărbuni au un timp de ardere de 3-5 zile.

Astfel centralele Liepsnele oferă 6 modele de centrale : L 10, L 10 Universal, L 20, L 20 Universal, L 40 și L 40 Universal.

Caracteristicile ce diferențiază aceste modele sunt prezentate în tabelul de mai jos:

Părerile clienților:

„Mi-am achiziționat centrala L 20 U acum 2 ani și de atunci a funcționat fără probleme. Am insistat ca instalatorul să o monteze corect cum este specificat și în manualul tehnic lucru ce i-a prelungit cu mult durata de viață. E foarte important să se respecte manualul de utilizare. Liepsnele oferă o garanție de 25 de ani dacă centrala este montată și utilizată corespunzător.”

„Eu am optat pentru un model universal, pentru că voiam să pot arde și cărbuni. Știam că astfel voi avea o autonomie destul de ridicată și că îmi voi putea lua de o grijă în ceea ce privește căldura pentru câteva zile. L 40 a funcționat până acum perfect și nu am fost dezamăgit de alegere nicio clipă.”

Așadar, ce crezi? Crezi că se merită să investești într-o centrală Liepsnele?