Se deschide Acuarela Bufet

5 februarie 2015

După doi ani de pregătiri culinare imaginare, Acuarela lansează Acuarela Bufet, o braserie și iaurterie cu mâncare internațională reinterpretată în stil românesc.

Bucătăria, mult așteptată și de clienți, va prepara rețete sănătoase, gustoase și cu un aport energetic consistent, numai bune pentru stilul de viață agitat în care toată lumea își desfășoară viața.

Bufetul va fi deschis devreme (la ora 8) pentru ca micile trucuri gastronomice să poată oferi aportul de vivacitate și energie pentru întreaga zi. Meniul va conține un ghid complet pentru un stil de viață alert, dar sănătos, cu mici delicii de iaurterie, clătitărie și all day breakfast și soup bar.

Amenajarea este semnată de Hello Menthol, agenția de brand engagement din micul grup din care fac parte și Plastilina, Acuarela (Polona) și Asociația Imbold.

“Am gândit amenajarea celui de-al treilea spațiu plecând tot de la obiecte ieșite din uz, dar încărcate de nostalgie și apropiate de copilăria multora dintre noi. Este tot un proiect de familie, încărcat cu obiecte personale însă, față de ce am făcut la Acuarela în Polonă, marea diferență apare în atmosfera mult mai aerisită în care patina timpului nu se simte atât de pregnant.” – a declarat Alexu Toader, unul dintre acționarii Acuarela Bufet.

Dulapul bunicii, sticlele de lapte, de Cico și PepsiCola din copilărie, un aragaz din anii ’60, o serie de lămpi bătrânești și o motocicletă comunistă, toate au fost reciclate și fac acum parte din designul Bufetului.
Așa cum Acuarela Bistro este recunoscută după umbrelele din Grădină, Acuarela Bufet va dezvălui Pièce de résistance, semnată de artistul Andrei Argaetic, în ziua lansării.

În timp ce primele două nivele găzduiesc Acuarela Bufet, mansarda a fost amenajată pentru un mini cluster creativ format din agenția de branding, o firmă de avocatură, un studio de aplicații iOS și o firmă de comunicare și implementare web. Este un spațiu polivalent de relaxare și lucru cu un design informal, prietenos și creativ (un brainstorming room).

Bufetul va oferi alternative sănătoase de mic dejun, prânz și cină, se va deschide devreme cu specialități de cafea și iaurturi sănătoase și se va închide după ora 24, dupa ce seara a pregătit un meniu de cocktailuri și salate numai bune de închis ziua.

În weekend-uri, Bufetul va înlocui mobilizarea tipică a zilelor lucrătoare cu hotel breakfast și brunch-uri tematice, de la clătite olandeze la oladii rusești, la combinații de avocado și ciocolată sau mandarine și granola.

Program: 08:00 – 24:00

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram