fbpx

Se Caută Șoferi Profesioniști Găsește un loc de muncă bine plătit cu categoria C, C+E, D

Într-o lume în continuă mișcare și dezvoltare trebuie să te adaptezi rapid la mediul înconjurător. Căutarea unui loc de muncă atractiv poate să fie o provocare continuă.

Cel mai probabil o metodă eficientă de a câștiga bani este să devii un șofer profesionist.

Datorită importanței sociale a acestei profesii, în țările europene salariul șoferilor este mai mare decât salariul minim obligatoriu. Acesta variază de la maxim 43 958 euro pe an, la șoferii din Luxemburg, până la minim 15 186 euro pe an, în Bulgaria. România urmând cu 17 868 euro pe an, conform datelor raportului Comisiei Naționale Rutiere publicate în revista trans.info.

Poți obține dreptul de a conduce una din categoriile C, C+E sau D doar după ce finalizezi un curs la o școală de șoferi specializată.

Meseria de șofer profesionist nu este pentru oricine. Știm cu toții că un șofer bun de TIR aduce acasă o sumă frumoasă de bani, care permite familiei sale un trai bun de viață.

Cariera de șofer profesionist nu este pentru tine dacă nu îți place să conduci și nu ești pasionat de acest domeniu. Ca și șofer de TIR poate vei avea de condus poate 15 ore pe zi și fără pasiune și un psihic bun este greu să reziști. Trebuie să îți placă acest domeniu foarte mult pentru a putea rezista oboselii și nivelului de stres. Desigur, câștigurile financiare sunt pe măsură. În plus, după pasiune și un psihic bun este nevoie să ai un stil de conducere preventiv și să deprinzi abilități necesare unui șofer profesionist.

Nu ai ce căuta pe un camion sau TIR dacă întotdeauna încalci regulile cu inconștiență. Un șofer profesionist bun cunoaște legislația rutieră și timpii de lucru. Acestea se învață din școala de șoferi și în cadrul cursurilor de atestare profesională.

La școala de șoferi InstructorulTau ne vom asigura că vei deprinde toate abilitățile necesare pentru a deveni un șofer bun și responsabil.

Conduita preventivă este esențială pentru șoferii deținători de categoria C, C+E, D.

La InstructorulTau vei învăța toate manevrele cu camionul+remorca. Datorită bunei pregătiri procentajul de admitere la examenul de poliție este de peste 85%.

Categoria C

Învață să conduci cu camionul Iveco Eurocargo de la școala de șoferi InstructorulTau.

Starea camionului este perfectă și este agreat pentru instruirea practică conform legilor în vigoare. Vârsta minimă pentru înscrieri este de 21 de ani împliniți la data examenului cu poliția dar, poți începe cursurile cu 3 luni înainte.

Categoria C+E

Camionul Iveco Eurocargo este pregătit cu Remorca D-rema. Datorită acestei remorci efectuarea manevrelor de mers cu spatele, parcare și garare cu spatele, tragere la o rampă se pot efectua cu ușurință. Condiția obligatorie pentru înscriere este să deții permisul pentru categoria C și să ai vârsta de 21 de ani.

Categoria D

Pentru această categorie avem autocarul marca Steyr. Vei practica condusul autocarului în oraș, pe traseele autobuzelor destinate transportului de persoane. Condițiile pentru obținerea acestei categorii este respectarea vârstei minime de 24 de ani împliniți la examenul practic. Înscrierea se poate face cu 3 luni înainte.

Mai multe detalii le găsești pe site-ul nostru.

Alege să devii un șofer profesionist alături de noi. Dacă ești pasionat de condus și îți dorești pentru tine și familia ta un trai bun poți opta pentru această meserie. Nu este ușor, este o meserie care trebuie practicată cu maturitate în gândire. La școala șoferi din Brașov te vom învăța să deprinzi un stil de conducere preventiv.

P.S. La scoala auto Brașov InstructorulTau prețurile includ pregătirea teoretică, practica , combustibilul și întocmirea dosarului de școlarizare