Se caută modele în Constanța: 3 joburi pentru femeile pasionate de modelling

1 septembrie 2021
Autor:
WEBDESK

Industria de modelling la nivel global s-a schimbat foarte mult în decursul anilor, cu precădere în ultimii 2 ani când s-a implementat ideea de acceptare a frumuseții naturale a corpului în rândul femeilor: s-au normalizat vergeturile, celulita, petele roșii, etc.

Dacă înainte se căutau modele extrem de slabe care să defileze pe catwalk – conform celor din industrie, un model trebuie să aibă 48 de kg la o înălțime de 1,70 m, în prezent se caută diversitate – modele plus size, modele rubensiene.

Industria de modelling a luat amploare în România și din ce în ce mai multe tinere își caută un job menit să le aducă faima și să le pună în evidență frumusețea naturală.

Dacă ești din Constanța și ești în căutarea unui job de model, atunci trebuie să știi că în momentul actual sunt 3 tipuri de joburi pentru femeile pasionate de modelling.

3 joburi de model în Constanța

Atunci când auzim de termenul de „model”, automat mintea noastră se îndreptă către clasicele prezentări de modă pe catwalk. Cu toate acestea, în era modernă au apărut și alte tipuri de modele în afară de cel clasic.

Model catwalk – agențiile de modelling din Constanța sunt în cătare de modele pentru zona de catwalk. Jobul de model catwalk este unul foarte solicitant pentru că implică multe zboruri în diferite părți ale țării, unele chiar și internaționale, pentru prezentarea noilor colecții de haine ale sezonului. Pentru un astfel de job este necesar ca modelul să știe cum să meargă corect pe podium, iar unele agenții solicită o anumită înălțime minimă și un anumit interval de greutate. Încasările unui astfel de job survin în funcție de numărul de prezentări / defilări, dar în România, un model poate să câștige pe defilare între 200 și 400 de lei.

Model de videochat pe categoria de adult – un alt job de model este cel de model de videochat pe categoria de adult, iar cel mai bun studio de videochat din Constanța este în căutare de modele. Ce presupune acest job? Un astfel de model trebuie să cunoască limba engleză cel puțin la nivel mediu, să aibă un aspect îngrijit și bune abilități de comunicare. Pentru acest job, cel mai bun studio de videochat din Constanța nu solicită experiență anterioară în domeniu, ci doar vârsta minimă de 18 ani. Încasările în industria de videochat pot ajunge și la peste 20.000 de dolari în doar 2 săptămâni. Este un domeniu destul de competitiv, dar trainerii profesioniști sunt mereu gata să ofere o mână de ajutor modelelor începătoare.

Model de videochat pe categoria de non-adult – pentru acest tip de job, studioul de videochat de top din Constanța angajează modele care au un nivel de limbă engleză avansat și care au un bagaj cultural vast. De asemenea, sunt necesare bune abilități de comunicare și disponibilitatea de a lucra în ture. Este un domeniu foarte solicitant deoarece tinerele au nevoie de foarte multă creativitate pentru a putea atrage câți mai mulți participanți la discuții. Un astfel de model are mai mult rolul de psiholog sau prieten virtual. Încasările într-un astfel de domeniu pot să ajungă și la peste 10.000 de dolari dacă echipa de traineri este una profesionistă și dacă modelul depune constant eforturi de dezvoltare personală și profesională.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram