Scuterul ideal pentru oras: Yamaha Aerox 4

27 octombrie 2018
Autor:
Western Nutrition SRL

Sunteţi tineri, știţi ce vreţi. Fie vă place ceva, fie nu. Și în niciun caz nu acceptaţi decât ce este mai bun. Primul scuter trebuie să fie un Yamaha Aerox. Nimic altceva nu este suficient.

Cu caroseria sa radicală, supersport și șasiul extrem de manevrabil, Aerox 4 este scuterul sport de 50 cc de ultimă generaţie de la Yamaha. Pe șosele nu îl poate atinge nimic. Și acum, cu motorul Aerox 4 în 4 timpi, opţiunile sunt şi mai vaste.

Motorul în 4 timpi compact, răcit cu lichid, oferă o performanţă ridicată şi economică. Aerox 4 este, de asemenea, echipat cu toate dotările pe care le-ați iubit la original: cadru aerodinamic, roți ușoare și frâne cu disc puternice. Și cea mai modernă imagine de pe stradă.

Prin programul Totul Yamaha beneficiezi de reduceri preferentiale, si finantare dedicate motocicletelor sau scuterelor; astfel facand achizitia unui scuter un lucru de nesimtit!

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram