Scurt ghid pentru alegerea unui scaun WC de camera

scaun WC de camera

Unul dintre cele mai grele aspecte ale imobilizarii la pat a unei persoane este faptul ca nu poate sa se ingrijeasca asa cum o facea inainte, iar necesitatea unui scaun WC de camera este folositoare.

Atunci cand bolnavii nu se pot imbraca singuri si au nevoie de ajutor, cand nu pot sa isi poarte singuri de grija, cand nu doresc sa treaca la scutecele pentru adulti, este necesar ca ingrijitorii sa ia in calcul instalarea unui scaun de toaleta pentru a fi folosit in cele mai bune conditii de catre persoanele bolnave sau imobilizate la pat, recomanda specialistii de la https://www.magazinulortopedic.ro.

Intrebuintarea si avantajele unui scaun WC de camera

Prima si cea mai importanta intrebuintare a unui scaun WC de camera este ca poate fi folosit de catre bolnavii imobilizati la pat sau de catre persoanele cu grave probleme de mobilitate pentru nevoile fiziologice. Scaunul WC este foarte robust, discret si ii ajuta pe bolnavi sa isi recapete increderea in fortele proprii.

Exista pe piata si modele de carucior rulant cu vas colector pentru persoanele imobilizate care petrec foarte mult timp afara sau care nu pot sa stea in pat prea mult. Dar un scaun tip toaleta de camera ramane cea mai buna alegere. Ingrijitorii trebuie doar sa puna un sac menajer in vasul colector pentru ca acesta sa nu se murdareasca, iar dupa folosire, pot arunca in conditii de deplina igiena si siguranta acel sac menajer la gunoi, fara a se murdari.

Carucior rulant | scaun WC de camera | Magazinulortopedic.ro

carucior rulant

Scaunul WC este ideal si pentru pacientii care nu pot folosi vasul de toaleta. Scaunul fix poate fi folosit si ca scaun pentru dus, materialul cadrului fiind otel inoxidabil si avand suficienta stabilitate incat sa sustina bolnavul in cada pentru a fi spalat de catre ingrijitori.

Scaunul WC de camera este foarte confortabil, creat din materiale de cea ma buna calitate care se curata foarte usor, este robust, iar utilizatorii vor fi foarte multumiti sa stie ca se pot descurca singuri fara a fi nevoie decat de o minima interventie din partea ingrijitorilor, fara a folosi incomodele scutece pentru adulti si fara a se simti neputinciosi.