Scoala decizionala a Universitatii Yale si metodologia de cercetare POSDRU 132920

8 decembrie 2014

Centrul de Drepturile Omului si Migratie al Universitatii Romano-Americane organizeaza atelierul de lucru "Scoala decizionala a Universitatii Yale si metodologia de cercetare".

Intalnirea de lucru are loc la Universitatea Romano-Americana, in Sala Senatului, in data de 12 decembrie 2014, incepand cu ora 15:30.

Evenimentul abordeaza cele 8 valori umane pe care SNH le promoveaza, precum si cei 5 pasi utilizati in luarea deciziilor si in cercetare. Activitatea se va desfasura exclusiv in limba engleza, iar participantii sunt incurajati sa ia parte la dezbateri, dupa consultarea materialelor aflate in biblioteca electronica a Centrului.
Se spune ca "secretul" care mentine, de peste 300 de ani, aceasta universitate in top il reprezinta insasi Scoala Hew Haven.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii", POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram