Scoala de Vara Boem Club locul ideal pentru micii artisti

2 mai 2012
Autor:
dowmedia08

Cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club se desfasoara individual, fiecare participant avand posibilitatea de a alege genul muzical care il reprezinta, sau pe care doreste sa il aprofundeze. Cursantii se pot inscrie pentru urmatoarele module: lectii de vioara, lectii de pian, lectii de chitara, lectii de violoncel si lectii de canto.
Adiacent acestor lectii de muzica, cursantii pot participa in cuantumul lectiilor de instrument/canto, in fiecare saptamana, la workshop-urile de istoria muzicii si teoria muzicii.
Pe langa cursurile de muzica, special, doar pentru cei mici, exista cursurile de educatie muzicala pentru prescolari, care au loc pe grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani. Cursurile de educatie muzicala sunt create de specialistii Boem Club in scopul de a pune bazele si de a dezvolta inca de timpuriu latura artistica a copiilor, incercand sa ii familiarizeze pe acestia cu notele muzicale, instrumentele muzicale si cu diferitele cantecele adaptate varstei lor.
Inscrierile pentru cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club se fac pentru o perioada de minim o luna de zile, cu o frecventa de doua lectii pe saptamana, astfel incat, la sfarsitul programului Scolii de Vara cursantii sa poata dobandi cunostinte de baza legate de studiul instrumentului ales. De asemenea, in functie de nivelul de cunostinte muzicale acumulate anterior, cursantii vor putea opta intre inscrierea in cadrul a trei module: incepatori, intermediari si avansati.
Participand la cursurile Scolii de Vara Boem Club, cursantii beneficiaza de o serie de avantaje precum: posibilitatea de a fi instruiti in tainele muzicii de profesori tineri, absolventi de Conservator, care stiu sa explice notiunile complicate intr-o maniera adapatata varstei cursantilor precum si oportunitatea de a petrece timpul liber din cadrul vacantei de vara intr-un mod relaxant, prin intermediul unor activitati educational-recreative foarte placute.
Inscrierea pentru cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club se poate face telefonic, in intervalul 09:00-21:00, zilnic, apeland unul dintre cele doua numere de telefon: 0735.641.594 sau 0760.689.422. De asemenea, cei interesanti de cursurile de muzica ale Scolii de Vara pot trimite un e-mail pe adresa [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram