Schuller Eh`klar creste profitabilitatea afacerii cu sistemele Senior Software

19 noiembrie 2020
Autor:
Senior Software

Filiala din Cluj a furnizorului austriac Schuller Eh`klar a ales sistemele Senior Software pentru un management mai eficient al afacerii. Conducerea subsidiarei din Romania utilizeaza pachetul de softuri integrate ERP si BI pentru a obtine o evidenta clara a stocurilor, productivitate mai mare, cresterea satisfactiei clientilor si multe alte beneficii.

Schuller Eh`klar, filiala din Cluj a unuia dintre cei mai mari furnizori de materiale pentru finisaje din Europa, a inlocuit vechiul sistem ERP cu pachetul de softuri integrate pentru managementul afacerii, de la Senior Software.

Compania a achizitionat sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI pentru a-si automatiza activitatea si pentru a gestiona mai eficient businessul. Noile aplicatii de tip ERP (pentru gestionarea resurselor) si BI (pentru analiza datelor) incorporeaza know how din peste 400 de implementari, sunt perfect integrate, extrem de usor de utilizat si ofera rezultate imediate.

Odata cu implementarea solutiilor ERP si BI de la Senior Software, echipa Schuller Eh`klar Romania urmareste sa obtina o gestionare optima a stocurilor, informatii clare si o evidenta corecta a marfurilor. Astfel, compania va putea asigura clientilor sai necesarul de produse dorit.

„Prin implementarea solutiilor software de la Senior Software putem utiliza intr-un mod cat mai eficient atat resursele umane, cat si cele financiare si materiale. In acelasi timp, ne asiguram ca obtinem rezultatele dorite conform strategiei noastre de business.

Ne dorim ca SeniorERP sa ne eficientizeze timpul si resursele si ne asteptam ca prin aceasta schimbare sa putem reduce erorile umane, iar timpul economisit intentionam sa-l alocam clientilor. Mai departe, utilizarea unei solutii de Business Intelligence ne ajuta sa avem informatii corecte si actualizate, necesare pentru a creste productivitatea si profitul firmei”, a mentionat Janos Tamas, General Manager Schuller Eh`klar Romania.

Colaborarea Schuller Eh`klar cu Senior Software a inceput din nevoia unui parteneriat cu un furnizor de incredere, capabil sa ofere solutii software si echipamente hardware performante, care sa se plieze pe necesitatile companiei. 

„Un aspect foarte important pentru firma noastra este dezvoltarea. Dorinta de a aduce beneficii maxime, in calitate si fiabilitate, ne-a determinat sa colaboram cu Senior Software, deoarece sunt profesionisti si ofera solutii software si echipamente hardware performante.

Principalul motiv care ne-a determinat sa investim intr-o solutie de management al resurselor este faptul ca dorim sa sprijinim angajatii nostri si sa le optimizam munca. Timpul este important si preferam sa-l alocam clientilor in detrimentul realizarii unor rapoarte.

Implementarea si colaborarea cu echipa Senior Software a fost foarte buna. Am apreciat disponibilitatea de a asculta nevoile noastre si capacitatea lor de a adapta softul in functie de acestea”, a completat Janos Tamas.

Pachetul ERP + BI ales de Schuller Eh`klar este utilizat cu succes de sute de companii din diferite industrii. Printre caracteristicile solutiilor si rezultatele inregistrate de catre clientii Senior Software dupa implementarea sistemelor SeniorERP si SeniorVisualBI se numara:

 • Control de la A la Z asupra afacerii
 • 100% trasabilitate, de la plasarea comenzii si pana la livrarea produselor
 • Eficientizare cu 25% a procesului de aprovizionare cu marfuri
 • Monitorizarea operatiunilor intr-o zecime din timpul alocat anterior
 • Operativitate in sarcinile repetitive
 • Reducerea cu 40% a timpului dedicat procesarii unei comenzi
 • Personalizare rapida in functie de nevoile companiei
 • Procesarea rapida a sute de facturi si comenzi pe zi
 • Trasparenta crescuta asupra circuitului documentelor
 • Vizualizarea stocului in timp real si realizarea de rezervari de stoc pe baza comenzilor
 • Urmarirea eficienta a indicatorilor cheie de performanta
 • Vizibilitate asupra costurilor si veniturilor
 • Scaderea semnificativa a erorilor umane si a retururilor
 • Reducerea numarului de comenzi neonorate
 • Comunicare imbunatatita la nivel intern si extern

 

Despre Schuller Eh`klar Romania

Cu o cifra de afaceri de circa 5,8 milioane euro, Schuller Eh`klar Romania este subsidiara Schuller Eh`klar GmbH Austria, unul dintre cei mai importanti furnizori de unelte si accesorii pentru finisaje din Europa, cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu si filiale in 19 tari. Compania din Romania are sediul la Cluj si se ocupa cu importul si comercializarea de scule si accesorii pentru zugravit, adresandu-se clientilor persoane fizice si profesionistilor din sectorul finisajelor.

Despre Senior Software

Senior Software  este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat pana in prezent peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft, Tableau Software, Acumatica si Mantis Informatics. Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie, iar in prezent, dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din 160 de angajati.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram