SCHIMBĂ DESTINE DEPINDE DE TINE

2 iunie 2017

Vedeta Antena 1, Octavia Geamănu, mamă la rândul ei de puţin timp, este prieten și ambasador al campaniei. „Fiecare dintre noi poate să influențeze și chiar să schimbe un destin. Sunt copii cărora dacă le întindem mâna atunci când au nevoie pot ajunge să mute munții. Și chiar cred că investind în valori la momentul potrivit, investim de fapt în viitorul nostru al tuturor.”

Campania “DESTINE” se adresează familiilor care încearcă din răsputeri să ofere copiilor educația de care au nevoie pentru un viitor mai bun. Pot deveni beneficiari ai acestei campanii cei care indeplinesc condiţiile impuse de regulament.

De asemenea, cei care vor să ajute, să devină PRIETENI pentru cazurile prezentate, se pot înscrie pe site și pot face donații în contul alocat special campaniei: RO04BRDE450SV05010034500. Aici pot dona specificând clar numele beneficiarului. Detalii despre regulament și cazurile înscrise, pe site-ul campaniei.

Campania “Destine” este un demers al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 031.425.58.83 / 031.425.58.84, sau pe e-mail: [email protected] şi [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram