fbpx

Scaune potrivite pentru scopuri potrivite

Exista un numar uimitor de scaune disponibile, dar nu toate sunt potrivite pentru diferite tipuri de utilizare. Sunt unele scaune care sunt considerate portabile dar care o data folosite realizezi ca nu prea sunt usor de transportat deloc. Alte scaune care iti pot fi de folos pot fi scaune pliabile, scaune balansoar- pentru gradina ta, sau poate seturi de scaune pentru bucatarie sau sufragerie. Cu astfel de o mare varietate de scaune disponibile, de unde stii care sunt cele potrivite pentru tine?

Scaunele portabile sunt in general acele scaune care cantaresc cateva kilograme fiecare si sunt usor de transportat. Multe dintre aceste tipuri sunt pliabile, insa unele dintre ele sunt stivuite. Daca te duci la o sala de gimnastica la scoala, vei vedea probabil din metal scaune care pot fi stivuite. Acestea sunt, de obicei, de culoare gri.

Multe scaune sunt bune pentru utilizarea ocazionala, cum ar fi evenimentele de la scoli, pentru functii in companii, o zi la plaja sau adunari in aer liber. Pentru zilele petrecute la plaja si adunari in aer liber cele mai frecvent utilizate vor fi scaunele gazon, care sunt scaune pliante sau de camping.

Scaune pliabile sau cele care pot fi stivuite, nu sunt potrivite pentru utilizarea in aer liber, in cazul in care ai putea avea de a face cu suprafete moi. Acest lucru se datoreaza faptului ca ele au patru picioare, au o suprafata mica si suprafata moale se poate scufunda, ceea ce le face instabile existand riscul ca ele sa se rastoarne. Scaunele rabatabile de camping au, in general, un picior circular cu un diametru de aproximativ trei pana la patru centimetri, aceasta disperseaza greutatea pe o suprafata mai mare, si le face mai robuste pe suprafetele moi cum ar fi nisipul si iarba.

Acum, pentru scaune de interior si masa din bucatarie poti alege cu succes din diferite soiuri care mai de care mai interesante si inovative. Ai scaune drepte, scaune cu cotiere si multe altele. Nici nu trebuie sa mai mentionam varietatea de materiale din care aceastea pot fi facute. Multe scaune sunt construite din lemn, indiferent de designul pe care il au. Altele sunt facute folosind o combinatie de lemn si metal (exemplu http://www.1001scaune.ro/produse/21/Scaune-de-bar ) . Acestea au, de obicei, un cadru de metal cu lemn pentru scaun si spate. Indiferent de preferintele tale, cauta online ceea ce crezi ca iti place si iti este util, comanda si vei fi cat se poate de multumit de scaune noi confortabile si frumoase.