fbpx

Scaune functionale cu role durabile de la Tente Romania

Pentru ca un mobilier sa fie trainic, nu e suficient sa aiba la baza doar materiale lemnoase sau de alta natura care sa reziste. De mare importanta in acest sens sunt si rolele din dotarea lor. Desigur, si in acest sens exista diversitate, astfel ca nu orice tip de rulment al rolelor se vor potrivi oricarui tip de scaune.

La capitolul rulmenti de roata, publicul trebuie sa fie in tema legat de tipurile existente: cu rola, plani, conici cu bila si de precizie cu bila. Pentru a realiza alegerea potrivita, exista o serie de factori la care fiecare trebuie sa se raporteze.

In intampinarea celor interesati de astfel de achizitii vine Tente Romania, producator si furnizor de roti si role intr-o varietate de modele. In cazul scaunelor si a pieselor de mobilier in general, alegerea va tine cont de frecventa si viteza necesara pentru a le deplasa, pentru a face selectia optima a rotilelor. Pot fi necesare cele de mare capacitate, in cazul in care este vorba despre un volum mare pe care trebuie sa il sustina.

Rotile si role potrivite pentru scaune si mobilier

In cazul mobilierului greu, potrivit este rulmentul cu role pentru ca prezinta o inaltime de montare scazuta, prezentand o capacitate portanta inalta.

Chiar daca prezinta o rezistenta mai scazuta la rulare, nu necesita nici o intretinere ridicata. Astfel de rotile sunt durabile atunci cand ruleaza in conditii de operare normale.

Exista role pentru scaune de la Tente Romania ideale in acest sens, completate cu lubrifiant cu durata de actiune mare.

Intrucat sunt piese de mobilier, nu este necesar ca viteza de deplasare sa fie una crescuta. Astfel, rulmentii cu role sunt potriviti pentru locuinte, pentru articolele de mobilier in general, pentru cele care nu trebuie sa depaseasca viteza de 4 km/h.

In functie de necesitate si tipul mobilierului ce necesita echiparea cu rotile si role, Tente ofera consultanta de specialitate, dar si solutii variate. Mai multe despre produsele pe care le produce si comercializeaza pot afla cei interesati online, pe tente.com/ro-ro.