Scapi de parul nedorit la clinica de epilare definitiva Bioestetika ro

20 iulie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Clinica de epilare definitiva Bioestetika este locul unde doamnele si domnisoarele aleg sa scape de parul nedorit de pe corp, tocmai datorita serviciilor ireprosabile oferite de specialistii de aici. De asemenea, datorita pretului convenabil, epilarea definitiva de la Bioestetika e foarte cautata, atat de doamnele, cat si de domnii care doresc sa arate cat mai bine. Asadar, pentru eliminarea pilozitatii prin epilare definitiva, puteti face o programare la salonul de epilare definitiva din Bucuresti Bioestetika.

Avantajele epilarii IPL

Epilarea definitiva IPL a devenit, in ultimul timp, una dintre cele mai bune solutii de indepartare a parului nedorit. Persoanele care apeleaza la serviciile unei clinici de epilare definitiva se declara multumiti de rezultatele acestui tratament corporal. Printre cele mai importante avantaje ale epilarii definitive se numara si urmatoarele:

• Epilarea definitiva reprezinta un procedeu fara durere – pentru doamne si domnisoare, mai ales, durerea este un criteriu dupa care acestea refuza sa apeleze la astfel de tratamente de inlaturare a pilozitatii nedorite. Cu cat doare mai putin sau chiar deloc, cu atat persoanele interesate vor sti ce li se potriveste mai bine.

• Epilarea definitiva, valabila si pentru barbati, reprezinta cea mai eficienta, rapida si de lunga durata metoda de eliminare a parului nedorit. La capatul de racire, se permite fotoepilarea, fara a se deteriora tesuturile adiacente si, astfel, epilarea deinitiva IPL nu este dureroasa.

• In saloanele de epilare definitiva din Bucuresti, si aici este vorba despre Bioestetika, preturile pot fi foarte avantajoase. Clinica Bioestetika.ro le ofera clientilor interesati de tratamentele corporale si faciale promotii atractive, cum este cea de acum: 2 tratamente la pret de 1, valabil pentru doua terapii diferite, fara impachetarile “total contour wrap”, toate tipurile de peeling chimic si de masaj manual.

• Modul de actionare al tratamentului urmat la clinica de epilare definitiva este acela ca lumina pulsata in mod intens este atrasa in par de catre pigment, trece prin el, in jos, si previne cresterea parului, prin cauterizarea sursei de sange care se duce catre firul de par.

Care este timpul de reactie la tratamentul de epilare definitiva?

Acesta depinde de grosimea si densitatea parului, hormoni, tipul pielii, culoarea parului. Pentru a fi un tratament eficient, epilarea IPL trebuie sa prinda parul atunci cand acesta se afla in crestere, tocmai pentru a reusi cauterizarea sursei de sange. Stadiul se numeste “anagen” si, in afara de acesta, mai exista doua stadii: “catagen”, in care sursa de sange si parul se separa, si “telogen”, sau perioada de odihna, in care detasarea parului de sursa de sange se face complet. Un ciclu complet de acest fel are o durata de circa patru saptamani.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram